Η καλή απόδοση του A/C του αυτοκινήτου σας είναι πολύ σημαντική, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για αυτό φροντίζει η Autofit προσφέροντας σας μία πλήρη συντήρηση.

Η καλή απόδοση του A/C του αυτοκινήτου σας είναι πολύ σημαντική, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για αυτό φροντίζει η Autofit προσφέροντας σας μία πλήρη συντήρηση.

Δροσερό καλοκαίρι με πλήρες service A/C από την Autofit

2581 Επισκέψεις στο άρθρο

Επωφεληθείτε και εσείς από την μοναδική προσφορά της Autofit και απολαύστε την οδήγηση το καλοκαίρι. Μέχρι 31 Ιουλίου εξασφαλίστε πλήρες service A/C με 50 ευρώ.

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
HELLAS AUTO SERVICE - ΕΛ. & ΒΑΣ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

Το φετινό καλοκαίρι έφτασε και όπως κάθε χρόνο δεν χρειάζεται να αναφερθεί πως η οδήγηση κάτω από συνθήκες έντονης ζέστης, εκτός από ενοχλητική, μπορεί να αποδειχθεί και επικίνδυνη, καθώς «αμβλύνει» τα αντανακλαστικά του οδηγού. Την λύση, για να μην “βράσετε” προσφέρει το A/C, ωστόσο δεν αρκεί μόνο η ύπαρξη του για να εξασφαλίζεται η βελτίωση των συνθηκών οδήγησης, αφού απαιτείται και η αποδοτική λειτουργία του. Αυτό εξασφαλίζεται με τη σωστή συντήρησή του. Άλλωστε ένα κακοσυντηρημένο κλιματιστικό είναι επιβλαβές και για την υγεία σας, ενώ σίγουρα θα προξενήσει και άλλες φθορές στο σύστημα κλιματισμού, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει και περισσότερα έξοδα για να το επισκευάσετε.

Κοινοποίησέ το »

Σωτήρια η ετήσια συντήρηση

Όπως όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου σας έτσι και το κλιματιστικό χρειάζεται την σωστή και τακτική του συντήρηση ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν διαφαίνεται κάποιο πρόβλημα. Η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση και ειδικά στην αρχή του καλοκαιριού, όπου και χρησιμοποιείται συχνότερα. Έτσι θα εντοπιστούν τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματος, οι οποίες και θα σας κοστίσουν ακριβότερα αν τις αμελήσετε, αλλά και θα εμποδίζουν τη λειτουργία του συστήματος.

Service για το A/C στα συνεργεία του δικτύου της Autofit, με μόλις 50 ευρώ

Την λύση την προσφέρει αξιόπιστα και οικονομικά το δίκτυο των συνεργείων της Autofit και μάλιστα με μία εξαιρετική προσφορά. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 31 Ιουλίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ολοκληρωμένο service στο A/C του αυτοκινήτου σας, που περιλαμβάνει καθαρισμό αεραγωγών καμπίνας επιβατών, έλεγχο διαρροών κυκλώματος και πλήρωση φρέον τύπου R134a και έλεγχο απόδοσης συστήματος, στην τιμή των 50 ευρώ.

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  • ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    Το συνεργείο ΚΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με την εμπειρία των 35 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου και την επισκευή-συντήρηση του είναι το πλέον κατάλληλο για να απευθυνθείτε. Εξειδικεύονται στα αυτοκίνητα TOYOTA  και DAIHATSU και επιπλέον αναλαμβάνουν το εγγυημένο service του air condition.
     2109958930 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών