Δωρεάν χειμερινός έλεγχος & έκπτωση 20% σε service από την AUTOFIT
Δωρεάν χειμερινός έλεγχος & έκπτωση 20% σε service από την AUTOFIT
  • Δωρεάν χειμερινός έλεγχος & έκπτωση 20% σε service από την AUTOFIT
  • Δωρεάν χειμερινός έλεγχος & έκπτωση 20% σε service από την AUTOFIT

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος & έκπτωση 20% σε service από την AUTOFIT

2117 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/2/2023

Επειδή οι χειμώνες αρχίζουν και γίνονται ακόμα πιο… απρόβλεπτοι, δε θα έπρεπε να συμβαίνει το ίδιο και με την ασφάλεια του αυτοκινήτου και των μετακινήσεών σας. Για το λόγο αυτό, τα επίσημα συνεργεία του δικτύου της AUTOFIT φροντίζουν για τη σωστή συντήρηση του οχήματος, για να μη βρεθείτε ποτέ προ εκπλήξεως!

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΗΛ. ΙΩΑΝΝΗΣ
DIESEL TECH CENTER VIGOS - ΒΙΓΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝ

Η σημασία της συντήρησης αυτοκινήτου τον χειμώνα

Η δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε, η καραντίνα που πέρασε και η τηλεργασία, έκανε πολλούς οδηγούς να «αφήσουν πίσω» το αυτοκίνητό τους, συνεπώς και τη σωστή συντήρησή του. Αυτή η αμέλεια όμως μπορεί να εξελιχθεί έως και επικίνδυνη για την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών, αλλά και των υπόλοιπων χρηστών του οδικού δικτύου. Τώρα αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσετε και τους απρόβλεπτους σκληρούς χειμώνες και τις κακοκαιρίες που μαστίζουν τη χώρα,  τότε καταλαβαίνεται πως ένα μη συντηρημένο όχημα επιφέρει αρκετούς κινδύνους.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Για να μη βρεθείτε ποτέ… προ εκπλήξεως!

Το «προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν» λέει το αρχαίο ρητό και η σωστή και τακτική συντήρηση του οχήματος όχι μόνο θα σας γλυτώσει από πολλούς μπελάδες και εκπλήξεις στο μέλλον, αλλά καταλήγει να είναι και η πιο οικονομικά συμφέρουσα λύση. Σε όλες αυτές τις έγνοιες και «προβληματισμούς» έρχεται να δώσει  απάντηση η AUTOFIT, προσφέροντας μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, δωρεάν χειμερινό έλεγχο και service με έκπτωση 20% σε εργασίες και ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου.

Γιατί να επιλέξει κάποιος την Autofit;

Η AUTOFIT έχει μία εμπειρία που ξεκινάει το 1994 στη Γερμανία και πλέον, το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της αριθμεί πάνω από 2.000 επίσημους συνεργάτες σε 14 χώρες, όντας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επισκευαστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Στο εκτεταμένο δίκτυο επίσημων συνεργατών της, εκτελούν εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων, καθώς και τοποθέτησης πρόσθετου εξοπλισμού. Ταυτόχρονα, μπορούν να λειτουργήσουν συμβουλευτικά για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κάτοχο ενός αυτοκινήτου, λύνοντας του κάθε απορία. Διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης και αποκατάστασης και χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας έτσι τις επιδόσεις και την ασφάλεια του οχήματός σας στο 100%!

Το εξειδικευμένο προσωπικό της AUTOFIT πραγματοποιεί όλες τις εργασίες συντήρησης και επισκευής σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας, επομένως η εγγύηση του εξακολουθεί να ισχύει και να σας καλύπτει πλήρως. 

Επιπλέον, όλες οι εργασίες γίνονται με διαφάνεια στις χρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι, λαμβάνετε εκ των προτέρων μια λεπτομερή ανάλυση για όλες τις απαιτούμενες εργασίες και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς επίσης και το χρόνο που θα χρειαστούν, τηρώντας πάντα τις συμφωνημένες προθεσμίες. Πριν επιστραφεί το όχημα στα χέρια του ιδιοκτήτη, εξετάζεται σε έναν τελικό έλεγχο και σας ενημερώνουν αναλυτικώς σχετικά με τις εργασίες που έγιναν και τις χρεώσεις.
 

Εργασία & ανταλλακτικά με 1 χρόνο εγγύηση και 20% έκπτωση

Σε αυτό το σημείο, να τονίσουμε πως η AUTOFIT προσφέρει μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, δωρεάν χειμερινό έλεγχο και service με έκπτωση 20% σε εργασία και ανταλλακτικά, κρατώντας το αυτοκίνητό σας στη βέλτιστη κατάσταση και εσάς ασφαλείς.

Υπηρεσία online ραντεβού 7/24

Η Autofit συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής, έχει προσθέσει και digital υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Μία από αυτές είναι και το online ραντεβού. Μέσω αυτής της υπηρεσίες μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας, εύκολα και γρήγορα, μέσω smartphone ή υπολογιστή, από όπου και αν είστε, 24 ώρες το 24ωρο!

Για να βρείτε το πλησιέστερο επίσημο συνεργείο του δικτύου της AUTOFIT
ή  να κλείσετε εύκολα ένα άμεσο ραντεβού: https://www.autofit.gr/partners-list/

 
AUTOFIT
Κάλεσε:  8011178200 
Δες: https://www.autofit.gr/
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ