Μιλάει την γλώσσα των Toyota!

3073 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/9/2020

Σύγχρονο Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις, σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδίκευση στη Best Seller μάρκα ΤOYOTA. AUTOSERVICE ΤΣΙΩΤΑΣ Α. - ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ Ι.

 
Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, ανταγωνιστικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες ! Καλέστε:  2294097818

Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15-20.000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζεις και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνεις υπόψη σου τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνεις service στο αυτοκίνητό σου, να επιλέξεις μία σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Μία επιχείρηση η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σου (τόσο για λόγους καθημερινής ασφαλούς μετακίνησης όσο και για …πρακτικούς λόγους όπως η διατήρηση ψηλότερης μεταπωλητικής αξίας «όταν έρθει η ώρα του») ! Καλέστε:  2294097818
 
Η επιχείρηση Autoservice Τσιώτας - Γιακουμής αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.
 
Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες: 
  • Service
  • Aνταλλακτικά 
  • Λιπαντικά
  • Αξεσουάρ
  • Διάγνωση
  • Air Candition
  • Ευθυγράμμιση
  • Κάρτα Καυσαερίων
Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές τους
Στην Autoservice Τσιώτας - Γιακουμής μπορείτε να πραγματοποιήσετε καλοκαιρινό έλεγχο 15 σημείων εντελών ΔΩΡΕΑΝ. Παράλληλα, το συνεργείο προσφέρει αντικατάσταση φρεόν και έλεγχο κλιματιστικού στην τιμή των 30 ευρώ μόνο.
 
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο Autoservice Τσιώτας - Γιακουμής​​​​προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
 
AUTOSERVICE ΤΣΙΩΤΑΣ Α. - ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ Ι. Ο.Ε.
Καλέστε:  2294097818
Ακολουθήστε:https://www.facebook.com/pages/category/Automotive-Repair-Shop/Autoservice-%CE%A4%CF%83%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B7%CF%82-1586250724949281/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός