Εξαιρετική προστασία κινητήρα από την ΤΕΤΟΜΑ!

2490 Επισκέψεις στο άρθρο

Με το ELGINE 15W-50 η ΤΕΤΟΜΑ υπόσχεται ότι ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας θα λειτουργεί πάντα στην εντέλεια.

 
Η ΤΕΤΟΜΑ ΑΕ μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες εισαγωγής ανταλλακτικώνλιπαντικώνμπαταριών καθώς και  διαγνωστικών εξοπλισμού  συνεργείων, προσφέρει ένα νέο εξελιγμένο προϊόν.

Ο λόγος για το λιπαντικό  ELGINE 15W-50 premium motor oil, ένα λιπαντικό που προσφέρει προηγμένη απόδοση, φτιαγμένο με συνθετική τεχνολογία και υπόσχεται την παροχή εξαιρετικής προστασίας κατά της φθοράς.

Όπως όλα τα λιπαντικά της Elgine, καλύπτει τις απαιτήσεις της βιομηχανίας και τα πρότυπα απόδοσης των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Φτιαγμένο για ακραίες συνθήκες!

Χρησιμοποιείται για όλους τους τύπους αυτοκινήτων από επιβατικάαυτοκίνητα, ελαφρά φορτηγάκια και φορτηγά. Είνια ιδανικό για κινητήρες υψηλής απόδοσης με υπερπλήρωση, τους βενζινοκινητήρες με υπερτροφοδότηση και τους κινητήρες ντίζελ πολλαπλών βαλβίδων με ψεκασμό καυσίμου 

Επιπλέον το ELGINE 15W-50 μπορεί να ανταπεξέλθει και σε απαιτητικές συνθήκες, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αγωνιστικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα  ρυμούλκησης και σε άλλες δύσκολες συνθήκες λειτουργίας.

Πολλά τα πλεονεκτήματα

Το μυστικό του ELGINE 15W-50 κρύβεται στα συστατικά του, αφού είναι φτιαγμένο από ένα μείγμα υπερ-υψηλής απόδοσης συνθετικών και βασικών λαδιών, ενισχυμένων με το σύστημα επακριβούς εξισορρόπησης συστατικών. Παράλληλα το υψηλό ιξώδες σε συνδυασμό με αυτό το σύστημα προσθέτων υψηλής απόδοσης, βοηθά στην παροχή ιδανικής λύσης στη δυναμική προστασία λιπαντικού.
 
Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα
Προηγμένη ημισυνθετική φόρμουλα Βοηθά στην αποτροπή επικαθήσεων και λάσπης με σκοπό την εξασφάλιση της μεγάλης διάρκειας ζωής του κινητήρα. Εξαιρετική γενική λίπανση και προστασία κατά της φθοράς για πολλά στυλ οδήγησης
Εξαιρετική θερμική και οξειδωτική σταθερότητα Βοηθά στη μείωση της γήρανσης του λιπαντικού επιτρέποντας την παρατεταμένη προστασία των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού
Ελάχιστη κατανάλωση λιπαντικού Μικρότερη μόλυνση υδρογονανθράκων
Αποδεδειγμένη Τεχνολογία Αγώνων Αποθέματα απόδοσης σε ορισμένες από τις πιο ακραίες οδηγικές συνθήκες
Υψηλός Δείκτης Ιξώδους Αριστη συνολική λίπανση και απόδοση προστασίας κατά της φθοράς σε όλα τα είδη και τις συνθήκες οδήγησης, από ήπια έως βαριάς χρήσης.
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός