Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Αutofit
Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Αutofit
Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Αutofit
  • Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Αutofit
  • Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Αutofit
  • Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Αutofit

Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Αutofit

1245 Επισκέψεις στο άρθρο

Το διήμερο 1 & 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η ετήσια συνάντηση των συνεργατών του δικτύου Autofit.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ILEP
ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ - AUTO SMART

Στις παρουσιάσεις του Σαββάτου, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας που χαρακτηρίζουν όλες τις διαδικασίες λειτουργίας του δικτύου Autofit, στην ανάγκη προσαρμογής στη ψηφιακή εποχή, καθώς και στις παγκόσμιες τάσεις που διαμορφώνουν την κινητικότητα του μέλλοντος.

Την Κυριακή, τα μέλη του δικτύου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν δοκιμάζοντας τις οδηγικές τους ικανότητες σε πίστα καρτ.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Γιατί Autofit

Η Autofit αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων στην Ευρώπη, με παρουσία σχεδόν 30 ετών στην αγορά και πάνω από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες.

Μιλώντας όμως για τα «δικά μας» δεδομένα, στην Ελλάδα το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της αριθμεί ήδη 55 σημεία εξυπηρέτησης, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να βρεις σίγουρα ένα κοντά σου. Η επιτυχία της όμως δεν οφείλεται μόνο στη συνεχή επέκταση του δικτύου της. Η δημοφιλής αλυσίδα συνεργείων, διαθέτει μερικά από τα πιο σύγχρονα κέντρα συντήρησης οχημάτων, τα οποία απαρτίζονται από ειδικά καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και διαρκή ενημέρωση (στην οποία ρόλο διαδραματίζει και η ίδια η Autofit).
 

Σε εποχές που τα «έμπειρα χέρια» σπανίζουν

Οι τεχνικοί της Autofit έχουν την τεχνογνωσία, προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης υψηλού επιπέδουγια κάθε όχημα μέχρι 3,5 τόνους. Επιπλέον, έχουν πρόσβαση στη διεθνή «βιβλιογραφία» της αυτοκινητοβιομηχανίας, γεγονός που τους κάνει ειδικούς ακόμα και στα πιο σύγχρονα μοντέλα. Αυτό όμως, από μόνο του δεν αρκεί. Στις εγκαταστάσεις των συνεργατών της Autofit θα βρείτε τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, με όλα τα συστήματα διάγνωσης και επισκευής, που θα διασφαλίσουν την διαδικασία “βρίσκω από τι πάσχει – το θεραπεύω – δεν ξανάρχεσαι για τον ίδιο λόγο”!

Το service κι οι επισκευές  γίνονται πάντα σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές που έχουν ορίσει οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων, ενώ τα ανταλλακτικά που τοποθετούνται είναι πάντα άριστης ποιότητας και πιστοποιημένα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το μεγάλο πλεονέκτημα της διατήρησης της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου σας.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ