Έχουν ή χτίζουν «όνομα»! Ως Top Experts!

4605 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/8/2020

Δεν "μασάνε" στα δύσκολα. Eπενδύoυν σε γνώση, ανθρώπους και εξοπλισμό. Αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη με 100% επαγγελματισμό (γι αυτό και οι πελάτες τους γίνονται "διαφημιστές" της δουλειάς τους).Έχουν οργανωθεί και για την νέα digital εποχή. Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.

 
Έχουν εξελιχθεί  σε σύγχρονες επιχειρήσεις.  Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Δεν επιλέγονται απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Σου μιλάνε καθαρά, χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια». Ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Ότι πούν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν) !

Δεν έχει πλέον σημασία το "που είναι" μα το "ποιο είναι" (το Συνεργείο)!

Τα συνεργεία (με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά) κυριαρχούν στην περιοχή τους μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πελάτες και υπερ-τοπικά από άλλες περιοχές (όσο η φήμη τους
|εξαπλώνεται
).  Έχει βοηθήσει και ο εκσυγχρονισμός των οδικών αξόνων (ακόμα και στην «υδροκέφαλη» πρωτεύουσα) εξυπηρετεί, ώστε να μην υπάρχουν, πλέον, οι παλιές δυσκολίες μετακίνησης. Έτσι πλέον, δεν έχει σημασία «που είναι» το συνεργείο μα «ποιο είναι» (και τι έχει ακούσει ή διαβάσει γι αυτό ο υποψήφιος πελάτης).

Αυτά τα Συνεργεία, καταφέρνουν να δημιουργήσουν τον  «πιστό πελάτη». Μπορούν και προσφέρουν καλή συμβουλευτική μα και  ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο (είτε αυτές περιλαμβάνουν εργασίες φανοποϊίας, είτε εγκατάσταση -  συντήρηση συστημάτων αεριοκίνησης LPG / CNG κλπ). Έτσι με αυτό τον τρόπο, θεωρούνται  επιχειρήσεις που –όπως λέμε εμείς στο Auto Τρίτη- παρέχουν υπηρεσίες «4 Αστέρων».

Αλλά ας δούμε πιο κάτω, χρήσιμα θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το
SERVICE του αυτοκινήτου σας και φυσικά τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ σήμερα.


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός