Για ασφαλή οδήγηση και service, Καλογρίτσας!

2092 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/4/2020

Το μέγεθος και η ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών, τους έχει κατατάξει σήμερα σε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συνεργεία επισκευής για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Και πλέον είναι Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο DAIHATSU!

 

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1977 με την επωνυμία Αφοί Καλογρίτσα Ο.Ε. και έδρα την οδό Μιχαλακοπούλου, με κύρια απασχόληση την αλλαγή ελαστικών. Στη συνέχεια προστέθηκαν και άλλες υπηρεσίες όπως η αλλαγή αναρτήσεων.

Από το 1990 η εταιρεία συνεχίζει την λειτουργία της στις νέες της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500 τ.μ. στη Λεωφόρο Μεσογείων 571.
Τότε ήταν που ιδρύθηκε και λειτουργεί παράλληλα η εταιρία Θ.& Χ. Καλογρίτσας Α.Ε. 

Το μέγεθος και η ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας KAΛΟΓΡΙΤΣΑΣ SERVICE, τους έχει κατατάξει σήμερα σε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συνεργεία επισκευής για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.
Και πλέον είναι Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο DAIHATSU!

Έτσι λοιπόν η Θ.& Χ. Καλογρίτσας Α.Ε. με σύνθημα της το μήνυμα για ασφαλή οδήγηση έχει ως κύρια δραστηριότητα να εμπορεύεται και να τοποθετεί:

  • ελαστικά,
  • ζάντες,
  • αναρτήσεις,
  • γνήσια και μη λοιπά ανταλλακτικά και αξεσουάρ.
 
Επιπλέον διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, ικανό να αναλαμβάνει όλες τις μηχανικές εργασίες που απαιτεί ένα οποιοδήποτε όχημα από τα πρώτα του χιλιόμετρα μέχρι και την απόσυρσή του.

Έμφαση δίνεται κυρίως στην εξυπηρέτηση των πελατών και στην ποιότητα της εργασίας για την οποία έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις μέσω του έντυπου τύπου.

Τέλος η εταιρεία συνεργάζεται με εξωτερικό συνεργείο, ώστε να παρέχει στους πελάτες τις και εγγυημένες εργασίες φανοποιείας και βαφής.

Η Αφοί Καλογρίτσα Ο.Ε δραστηριοποιείται πλέον μόνο με την εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων .
 

KAΛΟΓΡΙΤΣΑΣ SERVICE
Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 571, Αγία Παρασκευή
Τηλέφωνο: 210-6014142 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός