Για 50% πιο καθαρό κινητήρα!

3767 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Castrol GTX ULTRACLEAN προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου από το σχηματισμό λάσπης και τον διατηρεί 50% καθαρότερο!

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΒΙΓΚΑΣ ΑΝΤ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
ΣΑΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - SAOULIS SERVICE
Τα αυτοκίνητα σήμερα αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες, και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου, αντίθετα μπορεί να επιδεινωθεί. Βαριά φορτία, ρυμούλκηση, μεγάλα ταξίδια σε αυτοκινητοδρόμους και μεγάλα διαστήματα στο ρελαντί περιμένοντας την οικογένεια - όλα αυτά συνθέτουν τις δύσκολες συνθήκες οδήγησης.
Όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν υψηλές θερμοκρασίες στον κινητήρα και υψηλά επίπεδα ρύπων από καμένο και μη καμένο καύσιμο που συσσωρεύεται στο λιπαντικό. Όλα αυτά μπορεί να οδηγήσουν στο σχηματισμό παχύρρευστου ιζήματος (λάσπης) στον κινητήρα, που μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής του.

Με προηγμένη συνθετική τεχνολογία!
Η συνθετική τεχνολογία του Castrol GTX ULTRACLEAN διασπά και απομακρύνει το υπάρχον παχύρρευστο ίζημα (λάσπη) & προστατεύει τον κινητήρα από το σχηματισμό λάσπης στο μέλλον, προσφέροντας έως και 50% περισσότερη προστασία από το σχηματισμό λάσπης σε σχέση με τα αυστηρά βιομηχανικά όρια**.

Και έπειτα από ειδικές δοκιμασίες!

Α.Δοκιμασία Sequence VG. Η δοκιμή κινητήρα κατά Sequence VG είναι μέρος των προδιαγραφών λιπαντικών κινητήρα API SN και ILSAC GF-5. Συνδυάζει καύσιμο που είναι σχεδιασμένο για να προάγει το σχηματισμό παχύρρευστου ιζήματος και αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες για την επιτάχυνση σχηματισμού ιζήματος. Συνολικά, η δοκιμή αυτή είναι μία εξαιρετική εξομοίωση των δύσκολων συνθηκών οδήγησης.

Β.Δοκιμή TEOST. Οι συνθέσεις του Castrol GTX Ultraclean έχουν υποστεί τη δοκιμασία οξείδωσης TEOST 33C, η οποία εξομοιώνει σχηματισμό εναποθέσεων στα λιπαντικά κινητήρα υπό υψηλή θερμοκρασία, και αξιολογείται κατά τη βιομηχανική προδιαγραφή ILSAC GF-5.
Το Castrol GTX Ultraclean είχε εξαιρετική απόδοση σε αυτή τη δοκιμασία - τουλάχιστον κατά 25% καλύτερο σε σχέση με το όριο ILSAC GF-5.

Προδιαγραφές του Castrol GTX ULTRACLEAN 10W-40 A3/B4
 • SAE 10W-40
 • ACEA A3/B3, A3/B4
 • API SL/CF
 • MB-Έγκριση 229.1
 • VW 501 01/ 505 00
 • Πληροί την Fiat 9.55535-D2/G2
OEM
 • Fiat
 • Hyundai/Kia
 • Mercedes-Benz
 • SEAT
 • SKODA
 • Volkswagen

CASTROL
Καλέστε: 2111987553
Δείτε με 1 κλικ:
 https://www.castrol.com/el_gr/greece/home.html
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • GAND OIL

  GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • BOSS LUBRICANTS

  BOSS LUBRICANTS

  Boss Lubricants: Λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
   2221055842 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • G-ENERGY

  G-ENERGY

  Η G-Energy παράγει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους οχημάτων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας ISO και τα πρότυπα των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • MOTUS DXR

  MOTUS DXR

  Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. 
   13451 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ