Η λύση στα προβλήματα κιβωτίων ταχυτήτων

3103 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Gatzelakis Transmission είναι η απάντηση στα προβλήματα με τα κιβώτια ταχυτήτων και εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης! Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό.

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
ΧΑΛΚΙΔΗΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - BOSCH CAR SERVICE
Ακούς θόρυβο όταν έχεις νεκρά; Μάλλον έχει πρόβλημα το σασμάν. Όπως σε κάθε άλλο σύστημα του αυτοκινήτου, έτσι και στη μετάδοση, υπάρχουν ενδείξεις ότι «κάτι δε πάει καλά». Το σύστημα μετάδοσης είναι υπεύθυνο για τη «μετάδοση» , όπως λέει και η λέξη, της ισχύος, από τον κινητήρα στους τροχούς του αυτοκινήτου. Ο κύριος ρόλος του είναι να ελέγχει την ποσότητα ροπής και ταχύτητας που φτάνει στους τροχούς
 
Αν έχεις λοιπόν πρόβλημα και ψάχνεις μάστορα πήγαινε αμέσως  στην Gatzelakis Transmission, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής κιβωτίων ταχυτήτων και συστημάτων μετάδοσης κίνησης. Διαθέτει  εμπειρία, τεχνογνωσία και η εξειδίκευση στον τομέα των κιβωτίων ταχυτήτων (σασμάν) και δίνει την δυνατότητα εγγύησης σε όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα Αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή και ανακατασκευή όλων των κιβωτίων ταχυτήτων του ομίλου καθώς και την ανταλλαγή με ανακατασκευασμένα.   Καλέστε: 6947776315
 
Οι εγκαταστάσεις τους είναι εξοπλισμένες με τα κατάλληλα εργαλεία, τελευταίας τεχνολογίας, ικανά να επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη στο κιβώτιο σας. Παράλληλα το δυναμικό του συνεργείου απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς, οι οποίοι είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Ξεκίνησαν από αγώνες και άρχισαν να κατασκευάζουν δικά τους ανταλλακτικά, κιβώτια ταχυτήτων και εξαρτήματα μετάδοσης κίνησης.   

Οι κατασκευές που κάνουν μέχρι και σήμερα έχουν σαν αποτέλεσμα την εξέλιξη και την βελτίωση μετάδοσης της πρόσφυσης και την αντοχή των εξαρτημάτων αυτών. Και για αυτόν το λόγο εισάγουν υλικά από το εξωτερικό πιστοποιημένα για αυτήν τη δουλειά.

Έχουν την επιμέλεια μελέτης, κατασκευής και της θερμικής κατεργασίας που γίνεται με πιστοποιημένα χημικά και τεχνογνωσία στη θερμική επεξεργασία. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζουν είναι τα εξής:
  • Μπλοκέ διαφορικά τύπου Τόρσεν σχεδόν για όλη τη γκάμα αυτοκινήτων και ημιφορτηγών
  • Ημιαξόνια βελτιωμένα για μεγάλες απαιτήσεις.
  • Σετ γραναζιών και αξόνων ασυγχρόνιστων κιβωτίων και σετ γραναζιών και αξόνων συγχρονιζέ κιβωτίων.
  • Κατασκευή κορώνας πηνίου πισινοκίνιτων αυτοκινήτων.
Πλέον σήμερα ασχολούνται με την κατασκευή εξαρτημάτων μετάδοσης και με την υποστήριξη αυτών για αγωνιστικά αλλά και συμβατικά αυτοκίνητα.

GATZELAKIS TRANSMISSION
Καλέστε: 6947776315

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών