Καθαρισμός & απολύμανση. Τοp as usual!

1670 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2020

Η νέα ενημέρωση που λάβαμε από την γνωστή επιχείρηση Garage25. Πέρα από το ότι παραμένει open as usual, το εξειδικευμένο προσωπικό της προσφέρει μία ιδιαίτερα "επίκαιρη" και χρήσιμη υπηρεσία αυτοκινήτου. Απολύμανση, καθαρισμό!

 
Ας δούμε τι λέει η ενημέρωση τους.

Πολλοί είναι εκείνοι που μας ρωτάνε για την απολύμανση στο εσωτερικό των οχημάτων τους, γι αυτό σας ενημερώνουμε πως πέρα από το γνωστό επαγγελματικό μας πάθος για τελειότητα, "αυτές τις μέρες", φροντίζουμε ώστε  πριν από κάθε εσωτερικό καθαρισμό,για το καλό της υγείας όλων μας,  να παίρνουμε τα προβλεπόμενα  μέτρα προσωπικής προστασίας. Επίσης, καθαρίζουμε με υλικά, τα οποία περιέχουν αντισηπτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες!

Ο βιολογικός καθαρισμός ΙΧ αυτοκινήτου ή Βαρέως επαγγελματικού οχήματος (π.χ. Φορτηγό), εκτελείται με ειδική σκούπα και οικολογικά, υποαλλεργικά καθαριστικά που φέρουν πιστοποίηση ISO. Καλέστε: 2106178700 

 Περιλαμβάνει:
-Πλύση-απόπλυση σαλονιού αυτοκινήτου
-Καθαρισμό πατώματος, πατάκια και μοκέτας
-Καθαρισμό ταμπλό, πόρτες και κολώνες
-Καθαρισμό χώρου αποσκευών (για ΙΧ)
-Καθαρισμό ταμπλό
-Καθαρισμό ζωνών

Η τιμή προσφοράς αυτής της περιόδου για ΙΧ ε
ίναι 40 ευρώ (+φπα) ενώ για επαγγελματικό (Απορριματοφόρο ή Φορτηγό) είναι 50 ευρώ (+φπα).

Οι τιμές επιβαρύνονται (κατόπιν ελέγχου των οχημάτων) αν διαπιστωθεί πως η κατάσταση
καθαριότητας των οχημάτων ξεπερνά τα φυσιολογικά όρια «ρύπων» (οπότε και
διπλασιάζεται ο χρόνος παροχής των υπηρεσιών μας). Σε κάθε περίπτωση αυτό προσυμφωνείται.


Οι υπηρεσίες της Garage 25 ( one stop shop περιποίησης & καθαρισμού)!

Η εταιρεία GARAGE 25, με έδρα της το Μαρούσι ( Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 25 ) ειδικεύεται στην φροντίδα και καλή συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Service και εργασίες επισκευής-φανοποιίας. Top περιποίηση με βιολογικό καθαρισμό (για αισθητικό μα κυρίως για υγιεινότερο περιβάλλον στο αυτοκίνητο)! Γυάλισμα-κέρωμα με πιστοποιημένα προϊόντα. Και πάνω από όλα φιλική και ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση! Σημειώστε πως στις εγκαταστάσεις του, διαθέτoυν και άνετο Parking.      Καλέστε: 2106178700 

Η φήμη της επιχείρησης ενισχύεται από το γεγονός πως ένα «δύσκολο» και απαιτητικό κοινό όπως οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, τους επιλέγουν για την αμεσότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών τους! CAR WASH, SERVICE, ΦΑΝΟΠΟΙΪΑ, BODY PAINT, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ!
 
Σημειώστε επίσης, πως η συμβουλευτική είναι ΔΩΡΕΑΝ και με καθαρά λόγια. Ο στόχος τους είναι ικανοποιημένοι πελάτες. Έτσι αφού δουν τι ακριβώς θέλετε και ποιες είναι οι προτεραιότητες σας, σας δίνουν όλες τις λύσεις που έχετε στη διάθεση σας και συμφωνούν μαζί σας την καλύτερη για εσάς (και την τσέπη σας) !

Καλέστε: 2106178700 
Aκολουθήστε με 1 κλίκ :
https://www.facebook.com/Garage-25-107034447373341/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός