Κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης

1302 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2020

H Carmade είναι ένα σύγχρονο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις, σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό.

 
Αρκετά συνεργεί έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον λεγόμενο «πελάτη- οπαδό», μία σχέση  που χτίζεται μέσα από την γνωριμία, την ανάπτυξη εμπιστοσύνης και φυσικά την αξιοπιστία. Αυτά μπορούν και προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο και όχι μόνο ένα service  Έτσι με αυτό τον τρόπο τα τοπικά συνεργεία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, από μεγάλες κάθετες μονάδες, ενώ παράλληλα θεωρούνται  επιχειρήσεις που –όπως λέμε εμείς στο Auto Τρίτη- παρέχουν υπηρεσίες «4 Αστέρων».

Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνετε service στο αυτοκίνητό σας, να επιλέξετε μία σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Μία επιχείρηση η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σας (τόσο για λόγους καθημερινής ασφαλούς μετακίνησης όσο και για …πρακτικούς λόγους όπως η διατήρηση ψηλότερης μεταπωλητικής αξίας «όταν έρθει η ώρα του»)!

Μία τέτοια επιχείρηση είναι και η Carmade

Aποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.               Καλέστε: 2105010910

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

 

  • Πλήρης Διαγνωστικός έλεγχος με εξοπλισμό Brain Bee Connex Smart.
  • Έλεγχος  επισκευή A/C. Πλήρες Γενικό Service.
  • Μεγάλη γκάμα Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ.
  • Έλεγχος φρένων, Αναρτήσεις.
  • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ.
  • Καθαρισμό Μπέκ Βενζίνης

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο Carmade προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

CARMADE
Καλέστε: 2105010910

Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/carmadegr/?ref=page_internal 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός