L` ATELIER σημαίνει Renault Service

3620 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην L` ATELIER RENAULT θα βρεις τα πάντα για το service του αυτοκινήτου σου και όχι μόνο... Βελτιώσεις, μετατροπές, διαγνωστικός έλεγχος και άλλα πολλά!

ΜΠΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξετε;
Πρέπει να βρείτε τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υπάρχει μία τέτοια επιχείρηση. Ο λόγος για την L` ATELIER RENAULT, η οποία αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.    

Εξειδικευμένο συνεργείο Renault στην Θεσσαλονίκη
Η αγάπη του συνεργείου L` ATELIER RENAULT για το αυτοκίνητο, την τεχνολογία, την οικογένεια και την ασφάλεια στα ταξίδια τους ώθησε να δημιουργήσουμε ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Renault στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Εδώ θα βρείτε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για εσάς που είστε κάτοχος αυτοκινήτου Renault και σας ενδιαφέρει ένα αξιόπιστο, γρήγορο και πάνω από όλα οικονομικό service.
Αναλαμβάνουν κάθε είδους εξειδικευμένη εργασία όπως επισκευή immobiliser, καντράν, εγκεφάλων, μίζας - δυναμό, μηχανισμούς ηλεκτρικών παραθύρων, εγκατάσταση φώτων xenon,τοποθέτηση αισθητήρων παρκαρίσματος και άλλα πολλά! 

Γιατί να επιλέξετε την L` ATELIER RENAULT
  • Γνωρίζουν το αυτοκίνητο σας μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια
  • Με συνεχείς τεχβνικές εκπαιδεύσεις στην Γαλλία, από την RENAULT ενημερώνονται για κάθε εργοστασιακή αλλαγή ή πρόοδο που έχει σημειωθεί
  • Έχουν προτάσεις εναλλακτικής επισκευής προσαρμνοσμένες στις ανάγκες σας.

Παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου
Η χρήση της ηλεκτρονικής στα οχήματα είχε μια ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια,κατά συνέπεια άλλαξε και ο ρόλος του μηχανικού συνεργείου.
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ο μηχανικός και ο ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων ήταν δύο διαφορετικά επαγγέλματα. Σήμερα ενσωματώνονται υποχρεωτικά,δεδομένου ότι τα μηχανολογικά μέρη ενός αυτοκινήτου ελέγχονται από την ηλεκτρονική.
Η εξέλιξη αυτή έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για ειδικούς τεχνικούς (Coortinateurs Techniques COTECH) που να είναι σε θέση να ερμηνεύουν τα μηνύματα των διαγνωστικών οργάνων CLIP και τα συμπτώματα του αυτοκινήτου,ώστε να μπορούν να καθορίζουν τη σωστή επισκευή.
Στο συνεργείο L` ATELIER RENAULT ο πελάτης δεν μένει απλός θεατής μέχρι τη στιγμή που θα πληρώσει, αλλά αντίθετα συμμετέχει στις εργασίες επισκευής και συντήρησης ώστε να γνωρίζει καλά τι εργασίες έγιναν στο αυτοκίνητό του και ποια εξαρτήματα αντικαταστάθηκαν.
Στο L` ATELIER είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την διαφορά στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για το αυτοκίνητό σας της τελευταίας τεχνολογίας μέσο ενός καταρτισμένου, αξιόπιστου και έντιμου τεχνικού, στον οποίο θα εμπιστεύεστε το αυτοκίνητό σας, με τη βεβαιότητα πως θα εκτελείται πάντα μια επαγγελματική επισκευή και φυσικά πάντοτε με φιλικές τιμές.            

Στις παροχές των υπηρεσιών του συνεργείου L` ATELIER RENAULT θα βρείτε:
SERVICE:
  • Μετατροπές εγκεφάλων
  • Κατάργηση immobilazer για όλα τα 8v και 16v των 1.2 και 1.4 κυβικών
  • Επισκευές καντράν Scenic – Laguna
  • Τοποθέτηση ηλεκτρικής υποβοήθησης σε Dacia Logan
ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΙΒΩΤΙΑ:
  • Επισκευή αυτομάτων κιβωτίων DPO
  • Συντήρηση του αυτομάτου κιβωτίου για μακρόχρονη χρήση δίχως προβλήματα
ΚΑΡΤΕΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ:
  • Προσθήκη καρτών (και μεταχειρισμένης για Megane) MONO 50 EYRO
  • Προγραμματισμός νέων κλειδιών για Clio 2 μόνο 70 ευρώ
  • Όλες οι εργασίες γίνονται πάντα σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή και φυσικά με εγγύηση.
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ:
1. Το πρώτο και πολύ σηµαντικό βήµα είναι να επιβεβαιώσουμε την καλή λειτουργία και την απόδοση του συστήµατος κλιµατισµού.
2. Ελέγχουμε αν το όχηµα διαθέτει εσωτερικό φίλτρο και αν αυτό το φίλτρο χρειάζεται αντικατάσταση. Η έγκαιρη αντικατάσταση θα αποτρέψει τη µείωση της ροής του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
3. Ελέγχουμε αν υπάρχει διαρροή ψυκτικού.
4. Δοκιµάζουμε το σύστηµα κλιµατισµού για να δούμε αν λειτουργεί σωστά. Κατά τον έλεγχο λειτουργίας του συστήµατος, δεν ελέγχουμε µόνο την απόδοση, αλλά και το θόρυβο, τη λειτουργία του ανεµιστήρα, του συµπυκνωτή και τη ροή αέρα, την ανάµειξη του αέρα (θέρµανση και ψύξη) καθώς και τις δυσάρεστες οσµές στο εσωτερικό, όταν το σύστηµα βρίσκεται σε λειτουργία κλιµατισµού.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών