Με εξειδίκευση στα γαλλικά μοντέλα!

1121 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/11/2020

Σύγχρονο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Εξειδικευμένο για αυτοκίνητα Citroen - Peugeot. Ο λόγος για την Pramatias Service.

 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.

Η επιχείρηση Pramatias Service αποτελεί ένα τέτοιο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας & συντήρησης με εξειδίκευση Citroen Peugeot και την εγγύηση πολυετούς  εμπειρίας στον χώρο. Διαθέτει τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.Το συνεργείο προσφέρει πλήρη διαγωνιστικό έλεγχο όλων των οχημάτων και αναλυτικό έλεγχο 20 σημείων.

Αναλυτικότερα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
  • Διαγνωστικό έλεγχο με  διαγωνιστικά εργαλεία TEXA.
  •  Έλεγχος κλιματισμού, συμπλήρωση φρέον, επισκευή A/C
  •  Πλήρες Service, με χρήση κορυφαίων λιπαντικών και έλεγχο 20 σημείων.
  •  Υγραεριοκίνηση , Ευθυγράμμιση.
  •  Συντήρηση Επισκευές  Κινητήρων & Σαζμάν.
  •  Έλεγχος αντικατάσταση τακάκια, Δίσκο πλατό, Ρουλεμάν.
  •  Έλεγχος αμορτισέρ, αντικατάσταση.
  •  Προετοιμασία για ΚΤΕΟ
 
 Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

PRAMATIAS SERVICE
Καλέστε: 2221029200

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός