Τα πάντα για το Opel σου

  2391 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/9/2020

  Η εταιρεία Opel Στρουμπάκος όχι μόνο θα επισκευάσει το Opel σας, αλλά και θα αναλάβει τη συνεννόηση με την Ασφαλιστική σας!

  Στο συνεργείο Opel Στρουμπάκος θα βρείτε τον μόνιμο συνεργάτη σας όσον αφορά την επισκευή, το Service, τον έλεγχο και  την βαφή του Opel σας, είτε είστε ιδιώτης, είτε είστε επαγγελματίας.

  Το συνεργείο λειτουργεί από το 1965 στον Πειραιά, σε περιοχή εύκολα προσβάσιμη και από την Αθήνα. Πρόσφατα η επιχείρησή τους προχώρησε σε πλήρη αναβάθμιση και επέκταση των χώρων της με ένα νέο κτίριο πίσω από την ΔΕΗ Καμινίων και σας περιμένει για γνωριμία σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές!

  Σας προσφέρουν Πλήρη αποκατάσταση ζημιάς σε περίπτωση τρακαρίσματος!

  Αναλαμβάνουν όλη την διαδικασία από την στιγμή του τρακαρίσματος περιλαμβάνοντας, την διαδικαστική συνεννόηση με την Ασφαλιστική σας εταιρεία, την κοστολόγηση της ζημιάς και την τεχνική της αποκατάσταση σε ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ χρόνο!
   
  Έχετε Opel Taxi; Opel Στρουμπάκος
  Ρωτήστε τους σήμερα για το Opel Taxi Service!

  Δεν έχετε Opel Taxi;
  Η Opel Στρουμπάκος έρχεται με ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  σε Taxi, για να αποκτήσετε το δικό σας άμεσα!
  Τα Taxi πωλούνται σε άριστη κατάσταση με γνήσια χιλιόμετρα και είναι δεκτός κάθε έλεγχος!
  Μπορείτε να τα αποκτήσετε με 0% προκαταβολή και είναι ετοιμοπαράδοτα σε όλη την Ελλάδα κάθε 15 ημέρες. Η βαφή γίνεται στο ανάλογο χρώμα κάθε πόλης!
   

  • Opel Taxi Service
  Η προϋπηρεσία και εξειδίκευση στην Γερμανική Opel αλλά και η πολυετής πείρα της Opel Στρουμπάκος στην Ελληνική πραγματικότητα, εξασφαλίζει το ποιοτικό και οικονομικό αποτέλεσμα για τον επαγγελματία οδηγό ταξί και το αυτοκίνητό του. 
   
  • Opel Full Service
  Στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, απασχολούν μια ολοκληρωμένη ομάδα επαγγελματιών τεχνικών, αφοσιωμένων στο αντικείμενο, που θα σας αντιμετωπίσουν με εντιμότητα και θα προτίνουν την καλύτερη δυνατή λύση.
   
  • Φανοποιείο – Βαφείο
  Νέος ανεξάρτητος ειδικά διαμορφωμένος χώρος που αναλαμβάνει αποκλειστικά εργασίες που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση / βελτίωση του αυτοκινήτου. Φαναρτζίδικο και βαφείο για να γίνει το αυτοκίνητό σας σαν καινούριο.
   
  • Ανταλλακτικά & Μπαταρίες
  Έχουν εξαιρετική συνεργασία ετών με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς ανταλλακτικών Opel και πετυχαίνουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, μέσα από μια πληθώρα επιλογών και λύσεων. 

  Θέλετε να κλείσετε ραντεβού στο service ή στο φανοβαφείο τους ή σας έτυχε κάτι έκτακτο; Η Opel Στρουμπάκος είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα!

  OPEL ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΟΣ
  Καλέστε: 2104810254
  Δείτε με 1 κλικ: stroubakos-opel.gr/

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός