Mοναδική προσφορά στo δίκτυο Autofit!

2227 Επισκέψεις στο άρθρο

Επωφεληθείτε και εσείς από την μοναδική προσφορά του δικτύου Autofit και περάστε το πιο δροσερό σας καλοκαίρι. Μέχρι 31 Ιουλίου εξασφαλίστε πλήρες service a/c με 50 ευρώ.

ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Η ποιότητα και η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας στην καμπίνα είναι πρωταρχικής σημασίας για την υγεία και την άνεση των επιβατών. Ειδικά μετά από τη περίοδο του χειμώνα που η χρήση του A/C δεν είναι εντατική, παρατηρείται η εμφάνιση βακτηρίων και μικροοργανισμών στο κύκλωμα, με δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία των επιβατών. Επιπλέον η σωστή λειτουργία του συστήματος κλιματισμού αποτελεί βασικό παράγοντα της ασφαλούς οδήγησης καθώς οι μεγάλες εναλλαγές θερμοκρασίας επηρεάζουν τόσο το σωματικό όσο και το πνευματικό επίπεδο του οδηγού. Για τους παραπάνω λόγους το σύστημα κλιματισμού πρέπει να ελέγχεται και να συντηρείται από εξειδικευμένους τεχνικούς τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.                  Καλέστε 8011178200 

To δίκτυο των συνεργέιων της Autofit, η οποία έχει παρουσία σε 14 χώρες και 2.154 συνεργεία, γνωρίζει το πόσο σημαντική είναι η χρήση του A/C αυτή την εποχή και προσφέρει πλήρες service a/c με 50 ευρώ. Συγκεκριμένα η προσφορά, η οποία ισχύει έως και την 31 Ιουλίου 2020περιλαμβάνει τα εξής:
  • Έλεγχο κυκλώματος Α/C και πλήρωση φρέον
  • Καθαρισμό αεραγωγών καμπίνας επιβατών
  • Έλεγχο απόδοσης συστήματος A/C                             Καλέστε 8011178200 
Μερικές ενδείξεις ότι το A/C του αυτοκινήτου σας χρειάζεται συντήρηση.

Το δίκτυο Autofit σας δίνει μερικές συμβουλές για να προσδιορίσετε προβλήματα στο σύστημα κλιματισμού του οχήματός σας. Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς μηχνανικούς του δικτύου της, τα σημάδια ενός χαλασμένου Α/C είναι τα εξής:
  • Δεν παρέχει κρύο αέρα από τους αεραγωγούς. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες που σχετίζονται με αυτό το πρόβλημα, όπως τα χαμηλά επίπεδα του ψυκτικού υγρού (φρέον), ένας ελαττωματικός συμπιεστής ή διαρροές ψυκτικού από τις σωληνώσεις του κυκλώματος κλιματισμού. Πριν συμπληρώσετε φρέον θα πρέπει πρώτα να εντοπιστεί και επιδιορθωθεί το σημείο της διαρροής.
     
  • Κακή ροή του αέρα.Εάν το σύστημα κλιματισμού σας κατά διαστήματα φυσάει ζεστό και δροσερό αέρα, αυτό συμβαίνει συχνά λόγω υγρασίας στο κύκλωμα. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί καθαρισμός του κυκλώματος με αντλία κενού. Εάν ο καθαρισμός δεν διορθώσει το πρόβλημα της διακοπτόμενης ψύξης, τότε το όχημά σας μπορεί να έχει πρόβλημα στο ηλεκτρικό κύκλωμα του συστήματος κλιματισμού.
  • Έντονοι θόρυβοι κατά τη λειτουργία. Συνήθως θόρυβοι σε ένα σύστημα κλιματισμού μπορεί να αποτελούν ένδειξη ενός προβληματικού συμπιεστή. Επιπλέον οι θόρυβοι μπορούν να σχετίζονται με κάτι διαφορετικό, όπως οι σωλήνες και άλλα μέρη του A/C.
  • Δυσάρεστες οσμές στην καμπίνα επιβατών. Ένα σύστημα κλιματισμού που παρέχει αέρα ο οποίος έχει άσχημη μυρωδιά είναι συνήθως σημάδι για την ύπαρξη βακτηρίων στο σύστημα των αεραγωγών. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας εάν δεν επιδιορθωθεί το συντομότερο δυνατόν.
 
AUTOFIT
Καλέστε 8011178200 
Δείτε με 1 κλικ: https://www.autofit.gr/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών