Νέα γενιά λιπαντικών CYCLON!

2221 Επισκέψεις στο άρθρο

Η LPC AE Διαθέτει παράδοση, 35 ετών, στη δημιουργία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και προστιθέμενης αξίας. Παρουσιάζει την νέα γενιά λιπαντικών κινητήρων CYCLON με ενσωματωμένη την πρωτοποριακή τεχνολογία TriboACT ! LPC A.E.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΜΠΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΝ. ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Η νέα γενιά των λιπαντικών κινητήρων  CYCLON  ενσωματώνει την  πρωτοποριακή  τεχνολογία TriboACT® η οποία  στηρίζεται σε ένα καινοτόμο και ειδικό "σύστημα" προσθέτων το οποίο, λόγω της διαφορετικής πολικότητας των συστατικών του, ενεργοποιεί ισχυρές χημικές αλληλεπιδράσεις, ενισχύοντας έτσι στο μέγιστο βαθμό την προστασία που παρέχει το λιπαντικό στον κινητήρα.

Tα 4  χαρακτηριστικά της τεχνολογικής υπεροχής τους

Η ισχυρή δράση και συνέργεια των συστατικών του TriboACT®ενισχύει τα κρίσιμα τριβολογικά χαρακτηριστικά του λιπαντικού:
  • Τη συνεκτικότητα της λιπαντικής μεμβράνης στις βαλβίδες
  • Τον έλεγχο της φθοράς στην περιοχή των εμβόλων και των ελατηρίων
  • Την καθαριστική ικανότητά του λιπαντικού στην περιοχή του
              υπερσυμπιεστή (turbo)
  • Την εξοικονόμηση καυσίμου
     
Η TriboACT® Formula διασφαλίζει την τεχνολογική υπεροχή και καινοτομία στη λίπανση. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας TriboACT® είναι το αποτέλεσμα 35 ετών εμπειρίας, ερευνών και εξέλιξης στα λιπαντικά καθώς και σημαντικών επενδύσεων και στρατηγικών συνεργασιών με στόχο τη δημιουργία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και προστιθέμενης αξίας.  
Γνωρίστε τα λιπαντικά CYCLON με 1 κλικ στο: www.cyclon-lpc.com

LPC A.E - Παράγει, επενδύει, εξάγει, αντιπροσωπεύει

Η LPC A.E είναι μέλος του Ομίλου Motor Oil Ελλάς και δραστηριοποιείται στη βιομηχανική παραγωγή βασικών λιπαντικών, στην παραγωγή και εμπορία συσκευασμένων λιπαντικών προϊόντων  καθώς και στην εμπορία παραφινών και άλλων προϊόντων πετρελαίου.

Η LPC έχει ως  πρωταρχικό στόχο την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η εταιρεία επενδύει στην τεχνολογική καινοτομία και την έρευνα, έχοντας ως σκοπό την ανάπτυξη προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα Παράλληλα χαράσσει μια διαρκώς ανοδική και δημιουργική πορεία στην Ελλάδα και στον κόσμο εξάγοντας σε περισσότερες από 55 χώρες, σε αγορές τις οποίες σταδιακά κατακτά από το 1991.     

H LPC παράγει και διαθέτει τα λιπαντικά CYCLON ενώ είναι αντιπρόσωπος των διεθνούς φήμης λιπαντικών VALVOLINE σε Ελλάδα και Βουλγαρία.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ