Νέα γενιά με τεχνολογία Low SAPS

2918 Επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα γενιά λιπαντικού κινητήρα TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30 με τεχνολογία Low SAPS είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ικανοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές απαιτήσεις των οχημάτων του Volkswagen Group, BMW και MB.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

AUTOVISION SAKAR
ΣΑΜΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Η υψηλής τεχνολογίας απόδοσή του βελτιστοποιεί τον τρόπο λειτουργίας των αντιρρυπαντικών συστημάτων, όπως τα φίλτρα σωματιδίων. Είναι κατάλληλο για όλους τους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, οι οποίοι συμμορφώνονται με το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro VI, ακόμα και στις πιο έντονες συνθήκες χρήσης (σπορ οδήγηση, συχνά σταμάτα-ξεκίνα, οδήγηση σε πόλεις και αυτοκινητόδρομους). Η εξαιρετική αντοχή στις μεταβολές θερμοκρασίας εγγυάται τη μακροζωία του κινητήρα και το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης σε όλες τις παραπάνω συνθήκες.

Το λιπαντικό TOTAL INEO LONG LIFE 5W-30 με τεχνολογία ART (Age Resistance Technology) αποτελεί μια προηγμένη φόρμουλα που ενισχύει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κινητήρα, προσφέροντας έτσι την απόλυτη προστασία ενάντια στο σχηματισμό λάσπης και τη φθορά. Τέλος, ικανοποιώντας τις πιο αυστηρές απαιτήσεις των κατασκευαστών, επιτρέπει εξαιρετικά μακρά διαστήματα αλλαγής.
 
 
Προδιαγραφές:
ACEA C3, API CF, API SN
BMW: LL-04
DAIMLER: MB-Approval 229.51, Backward compatible: MB-Approval 229.31
PORSCHE : Porsche C30
VAG : VW 504.00 ,VW 507.00
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ