Ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης

1176 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/5/2020

Από το 2000 στον κλάδο της καλής συντήρησης αυτοκινήτου! Με υψηλή τεχνογνωσία. Η Α & Β FOR CARS παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες & ολοκληρωμένες λύσεις.

 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.
Η επιχείρηση Α & Β FOR CARS αποτελεί μία κάθετη μονάδα συντήρησης αυτοκίνητων, φανοποιίας και βαφής, το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.                                       Καλέστε: 2106611976

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων! Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, 2000 τ.μ., το προσωπικό του συνεργείου δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες του υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Είναι εκπαιδευμένο και απαρτίζεται από  μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Σκοπός της, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, είναι να επισκευάζει και να συντηρεί το αυτοκίνητό σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το περιβάλλον.

Για την Α & Β FOR CARS, το κυριότερο μέσο προβολής είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες τους. Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

A & B FOR CARS
Καλέστε: 2106611976
Δείτε με 1 κλικ: http://www.abforcars.gr/
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός