Ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για όλα τα αυτοκίνητα

1275 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/9/2020

Σύγχρονο Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις, σύγχρονο εξοπλισμό έμπειρο προσωπικό. Ο λόγος για την Auto Motor Service.

 
Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15-20.000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζεις και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνεις υπόψη σου τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνεις service στο αυτοκίνητό σου, να επιλέξεις μία σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Μία επιχείρηση η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σου (τόσο για λόγους καθημερινής ασφαλούς μετακίνησης όσο και για …πρακτικούς λόγους όπως η διατήρηση ψηλότερης μεταπωλητικής αξίας «όταν έρθει η ώρα του») !
 
Η Auto Motor Service αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.
 
Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:   Καλέστε: 2102757286
 
  • Διάγνωση και εντοπισμός βλαβών στα ηλεκτρονικά συστήματα
  • Περιοδικό service αυτοκινήτου
  • Έλεγχος κινητήρα
  • Ηλεκτρικά (Μπαταρίες, Δυναμό, Μίζες)
  • Γραμμή ελέγχου για προετοιμασία ΚΤΕΟ
  • Κλιματιστικά (Service)
  • Ηχοσυστήματα αυτοκινήτου
  • Μηχανικά / Ηλεκτρονικά συστήματα ψεκασμού πετρελαιοκινητήρων
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Η Auto Motor Service με κάθε service κάνει έλεγχο 50 σημείων, πλήρη έλεγχο Α/C, καθώς επίσης κάνει ΔΩΡΟ τον ηλεκτρονικό έλεγχο μονάδας ECU - το εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου και πλύσιμο του κινητήρα! 
 
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο Auto Motor Service ​​​​προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
 
Auto Motor Service
Καλέστε: 2102757286
Δείτε με 1 κλικ: http://www.mpaltas-solomos.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός