Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Phoenix Max: Στόχευσε ψηλά με Phoenix Max

Phoenix Max: Στόχευσε ψηλά με Phoenix Max

4321 Επισκέψεις στο άρθρο

-Το κορυφαίο επαγγελματικό διαγνωστικό της TOPDON
-Περιλαμβάνει παλμογράφο 4 καναλιών
-Έχει συμβατότητα ADAS
-Με πρόσθετο λογισμικό για βαρέως τύπου οχήματα
-Με χαρτογράφηση τοπολογίας που δείχνει όλα τα συστήματα αυτοκινήτου σε μία προβολή

ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΙΧΑΗΛ - CAR DIAGNOSTIC SERVICES

Σε μια εποχή όπου το κόστος ζωής έχει εκτιναχθεί στα ύψη, οι άνθρωποι διατηρούν τα οχήματά τους για περισσότερο καιρό, αντί να αγοράζουν καινούργια. Αυτή η τάση έχει οδηγήσει σε μια εισροή παλαιότερων οχημάτων στους δρόμους, παρουσιάζοντας έτσι νέες προκλήσεις συντήρησης και επισκευής για τους τεχνικούς αυτοκινήτων. Για να συμβαδίσουν λοιπόν με τις συνεχώς αυξανόμενες και πολύπλοκες απαιτήσεις επισκευής, χρειάζονται εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.
Τα σύγχρονα οχήματα γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα με διαφορετικά μοντέλα και προηγμένη τεχνολογία. Ακόμα και οι έμπειροι επαγγελματίες άλλωστε μπορεί να βρεθούν σε σύγχυση όταν έρχονται αντιμέτωποι με θέματα αυτοκινήτων. Σε αυτό το σημείο μπαίνει στο παιχνίδι ένα ευέλικτο διαγνωστικό εργαλείο όπως το Phoenix Max της TOPDON.
 

All in one διαγνωστικό εργαλείο

 Το Phoenix Max είναι το κορυφαίο διαγνωστικό της σειράς επαγγελματικών σαρωτών της TOPDON, προσφέροντας καινοτόμες διαγνωστικές δυνατότητες στα συνεργεία επισκευής. Μεταξύ των εργαλείων σάρωσης και διάγνωσης Phoenix, το Phoenix Max είναι το πιο προσαρμόσιμο και ευέλικτο.
Αυτός ο ολοκληρωμένος διαγνωστικός σαρωτής υψηλών προδιαγραφών διαθέτει πλήρη λειτουργικότητα OBD2 για περισσότερες από 200 μάρκες οχημάτων, αμφίδρομο έλεγχο και 41 υπηρεσίες συντήρησης, καθιστώντας τον ιδανικό για τις περισσότερες εργασίες επισκευής αυτοκινήτων. Επιπλέον, το Phoenix Max υποστηρίζει online κωδικοποίηση και προγραμματισμό με βάση το cloud για τροποποιήσεις οχημάτων, απλοποιώντας έτσι την προσαρμογή του αυτοκινήτου σας.
 

Με συμβατότητα ADAS

Αυτό που κάνει το Phoenix Max να ξεχωρίζει επιπλέον είναι τα ειδικά πρόσθετα λογισμικά. Η συμβατότητά του με το ADAS επιτρέπει στους χρήστες να το συνδυάσουν με μια μονάδα TOPDON Phoenix ADAS Mobile για στατικές και δυναμικές βαθμονομήσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για τα συνεργεία επισκευής, καθώς τα νεότερα μοντέλα οχημάτων συχνά διαθέτουν συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.
 

Πρόσθετο λογισμικό T-Ninja Pro

Με το νέο T-Ninja Pro της TOPDON, τα συνεργεία μπορούν να εργαστούν σε κλειδιά αυτοκινήτων και συστήματα immobilizer, επιτρέποντάς τους να διαβάζουν και να γράφουν δεδομένα από τσιπ κλειδιών και να δημιουργούν ειδικά κλειδιά.
 

Βαρέως τύπου οχήματα

Η κάλυψη αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων σε ένα διαγνωστικό, θα έπρεπε να είναι αυτονόητη. Για τη σωστή επιχείρηση, η βαθμονόμηση βαρέων οχημάτων μπορεί να αποτελέσει μια τεράστια ευκαιρία. Το πρόσθετο λογισμικό για φορτηγά βαρέως τύπου της TOPDON στο Phoenix Max επιτρέπει στα συνεργεία να διεκπεραιώνουν διαγνωστικές εργασίες για οχήματα βαρέως τύπου, επεκτείνοντας τις δυνατότητες του συνεργείου και απογειώνοντας την επιχείρησή σας.
 

Αξιόπιστος συνεργάτης Phoenix Max

Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της αυτοκινητοβιομηχανίας, το TOPDON Phoenix Max είναι το απόλυτο εργαλείο για τους σύγχρονους τεχνικούς αυτοκινήτων. Τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά του, μαζί με την προσθήκη διάγνωσης βαρέων οχημάτων, εξασφαλίζουν ότι τα συνεργεία επισκευής είναι άψογα προετοιμασμένα για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του διαρκώς μεταβαλλόμενου κόσμου της διάγνωσης αυτοκινήτων. Στοχεύστε ψηλά και επιλέξτε το Phoenix Max ως τον αξιόπιστο συνεργάτη σας.
 
https://www.topdon.com

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών