Πλήρης γκάμα υπηρεσιών συντήρησης

1093 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2020

H Ergomotor είναι ένα σύγχρονο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.

Η επιχείρηση Ergomotor αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:    Καλέστε:  2109943205 
  • Ηλεκτρονικός /Διαγνωστικός έλεγχος Tester
  •  Πλήρες Service, Αλλαγή λαδιών - Φίλτρων και σε επαγγελματικά οχήματα Taxi
  •  Έλεγχος κλιματισμού, συμπλήρωση φρέον, επισκευή A/C
  •  Μετατροπές Επισκευές Κινητήρων
  •  Μεγάλη γκάμα καινούργιων και μεταχειρισμένων Ανταλλακτικών
  • Αντικατάσταση Αμορτισέρ επισκευές στα κιβώτια ταχυτήτων.
  • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ
  • Κάρτα καυσαερίων
  • Έλεγχος φρένων, Αμορτισέρ
  • Καθαρισμός φίλτρου μικροσωματιδίων (DPF) Diesel
Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

ERGOMOTOR
Καλέστε:  
2109943205 
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/ergomotorservice/

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός