Ποιοτικό service! Με εγγύηση Αuto Center!

1123 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2020

Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, λογικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς πελάτες! Θα τα βρείτε στην Αuto Center!

 
Κάποια εξειδικευμένα συνεργεία έχουν εξελιχθεί  σε σύγχρονες επιχειρήσεις.  Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Μιλούν χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» και ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πουν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν)!

50 χρόνια χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της

Μία τέτοια σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο της επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου είναι η Auto Center.  Παρέχει υψηλής ποιότητας service, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της. Όραμα της είναι να προσφέρει υπηρεσίες σε υψηλό επίπεδο. Στόχος της είναι να επιλύει όλα τα ζητήματα επισκευής με επαγγελματισμό, ώστε να εμπνέει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια στους πελάτες της. Καλέστε:  2109626845

Για να τα πετύχει έχει επενδύσει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με μηχανήματα τελευταίας  τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ικανό να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου. Προσφέρει τις υπηρεσίες της 24/7. Μπορεί να πραγματοποιήσει επισκευή και συντήρηση την ίδια μέρα και φυσικά εγγυάται για την ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Αναλυτικότερα προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:
  • All Services
  • Service A/C
  • Αναζωογόνηση κινητήρα
  • Αλλαγή Λαδιών
  • Chiptuning
  • Kαθαρισμός μπεκ
  • Εγκαταστάση και συντήρηση LPG
  • Εγγύηση έως 6 μήνες για όλες τις εργασίες
     
Κλείστε τώρα ραντεβού στην Auto Center και απολαύστε την διαφορά στο service σας.

AUTO CENTER
Καλέστε:  2109626845
Δείτε με 1 κλικ: https://autocenter-tuning.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός