Πότε αλλάζεις συνεργείο;

3177 Επισκέψεις στο άρθρο

Λίγο ως πολύ οι περισσότεροι γνωρίζουν τι κάνει ένα συνεργείο αυτοκινήτου να ξεχωρίζει σε σχέση με τον (πολυπληθή και) έντονο ανταγωνισμό που δέχεται "εκεί έξω".

 
`Aλλοι αλλάζουν όταν αντιληφθούν πως το τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο αυτοκινήτου τους δεν «αντιμετωπίζεται» κατάλληλα.  `Aλλοι όταν νιώσουν  πως τους "φορτώνει" με αχρείαστα ή υπερβολικά κόστη (π.χ αντικατάσταση ανταλλακτικών που ακόμη αντέχουν). `Aλλοι  γιατί ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο. Αυτό που διαθέτει και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να προσφέρει ποιοτική δουλειά, την οποία φυσικά συνοδεύει με  εγγύηση σε ανταγωνιστικές τιμές (ή ακόμη και με ευκολίες πληρωμής). Ή αυτό που οι extra ευκολίες που προσφέρει είναι ασυναγώνιστες (π.χ. car delivery after service).

Εσείς όμως; Τι πιστεύετε;

Ποιό το βασικότερο κριτήριο που σας πείθει και σας κερδίζει ως πιστό πελάτη σε ένα συνεργείο (ή σας κάνει να ψάχνεστε, αν δεν είστε ευχαριστημένοι από το συνεργείο που το πηγαίνετε "ως σήμερα");
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Φανη

    Συνεργειο αλλαζουμε οταν εχουμε βασιμες υποψιες οτι μας προετρεψαν να προβουμε σε ασκοπες αγορες, επισκευες ή αλλαγες προκειμενου να αυξησουν το κοστος του service.

     

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός