Premium Υπηρεσίες!Σε ΚΤΕΟ!

Διαβάστηκε από 1877 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/6/2018

Δώρα, εκπτώσεις στην τιμή και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Δες τώρα ποιες είναι οι παροχές, που παρέχουν κάποια ΚΤΕΟ και ανεβάζουν την εξυπηρέτηση σε …premium επίπεδα.

 
Το καλοκαίρι μπήκε πλέον για τα καλά και ήδη τα σχέδια για τις διακοπές σου έχουν ξεκινήσει. Αν σκέφτεσαι να πάρεις μαζί το αυτοκίνητο σου, δεν πρέπει να αμελήσεις να το ελέγξεις. Ευκαιρία λοιπόν,  να περάσεις από έναν εξονυχιστικό (και πάμφθηνο , μόλις 10 ευρώ) Εκούσιο Έλεγχο το αυτοκίνητο σου. Σε ποιο ΚΤΕΟ όμως θα πας; Φυσικά θα διαλέξεις ένα 4 αστέρων (αυτό που παρέχει τις καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή). Ωστόσο θες και το κάτι παραπάνω, μία έκπτωση, ένα δώρο ή το αίσθημα πως εσύ και το αυτοκίνητο σου είστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ! Ας δούμε λοιπόν κάποια «χαρακτηριστικά» που κατά περιόδους εμπλουτίζουν το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει ένα ΚΤΕΟ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Το ΚΤΕΟ λοιπόν που φροντίζει να συναντάς ένα πιο premium περιβάλλον προσφέρει κάποια από τα εξής:

- Οι πελάτες του περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο ΚΤΕΟ και παράλληλα κερδίζουν «κάτι» επιπλέον μέσα στην τιμή του ελέγχου. Ένα δώρο, μία σειρά εκπτώσεων, μία κάρτα προνομίων, κοκ.

- Ασχολείται μαζί σου και πέρα από τις «συμβατικές του υποχρεώσεις. Προσφέρει extra δωρεάν συμβουλευτική. Αφού το εξειδικευμένο προσωπικό του διαπιστώσει κάποια φθορά που θα προκαλέσει αργά ή γρήγορα κάποιο πρόβλημα στην ασφάλεια ή στην τσέπη σου.

- Επιβραβεύει την πιστότητα ή τις συστάσεις φίλων σου. Με δώρο, έκπτωση ή άλλα προνόμια.

- Κάνει –κατά περιόδους- διαγωνισμούς ή κληρώσεις. Προσθέτει αξία στην συναλλαγή σου.

- Διαθέτει special υπηρεσίες «άνεσης». Π.χ. Αν ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος, σού παρέχει υπηρεσία Car Delivery (παραλαβή ή παράδοση του αυτοκινήτου σου μετά τον έλεγχο, φυσικά αν μένεις σε μία λογική απόσταση).

 -Φυσικά, διαθέτει αίθουσα αναμονής άνετη και οικεία στους πελάτες. Με φιλικό και ευχάριστο προσωπικό. Και εξυπηρέτηση που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός (από προσφορά δωρεάν καφέ, μέχρι παροχή free internet για να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά την μικρής διάρκειας παραμονή σου στον χώρο τους ενώ εξελίσσεται ο τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου σου ).

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

Tags: ΚΤΕΟ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

 • Κορυφαίος τεχνικός έλεγχος

  Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Checkpoint:  Υπερσύγχρονος χώρος τεχνικού ελέγχου επαγγελματικών και προσωπικών οχημάτων  σε σημείο της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. Εύκολη πρόσβαση και υποδειγματική εξυπηρέτηση. Αψογα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας.
   2105584205 Περισσότερα
 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα

  Ι.ΚΤΕΟ ecoCHECK: Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε κεντρικό σημείο που εξυπηρετεί ΟΛΗ την Αττική, εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ υπηρεσίες! Απολαύστε το άνετο και φιλόξενο περιβάλλον, κάνοντας το ΚΤΕΟ μια ευχάριστη διαδικασία!
   2104834333 Περισσότερα
 • Ταχύτατοι έλεγχοι ΚΤΕΟ

  ΚΤΕΟ ΘΡΙΑΣΙΟΥ: έμπειρο προσωπικό – μηχανήματα εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αξιοπιστία, επαγγελματισμός και γρήγορη εξυπηρέτηση.  Δωρεάν υπηρεσία έκδοσης e-παραβόλου.
   2105553268 Περισσότερα
 • Αριστος έλεγχος ΚΤΕΟ

  Στα 2 καταστήματα της Auto Moto Kteo θα βρείτε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εφοδιασμένες με σύγχρονα, πιστοποιημένα με ISO, μηχανήματα για ταχύτητα και απόλυτη αξιοπιστία κατά τους ελέγχους. Αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.
   2102838960 Περισσότερα
 • Ταχύτατοι και λεπτομερείς έλεγχοι

  Autopass: έλεγχος ΚΤΕΟ που προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια σε όλες τις μετακινήσεις! Πλήρως εξοπλισμένη μονάδα, υπερσύγχρονος εξοπλισμός, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, κορυφαίος επαγγελματισμός.
   2103417777 Περισσότερα
 • Ειδική έκπτωση στον έλεγχο ΚΤΕΟ

  Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ:  Δυο υπερσύγχρονα κέντρα ελέγχου, σε κομβικά σημεία για εύκολη πρόσβαση από όλη την Αττική. Αμεση εξυπηρέτηση! Κορυφαίες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου! Ασφαλής οδήγησης σε προνομιακή τιμή!
   2111027000 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός