Premium υπηρεσίες συντήρησης & βελτίωσης από την Akridas Developments

3842 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Akridas Developments θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, σωστή φροντίδα, κατάλληλα ανταλλακτικά και τήρηση των υψηλών στάνταρντ συντήρησης. Είναι expert στην ανακατασκευή κινητήρων και αυτοκινήτων και στις βελτιώσεις.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΩΝ. ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Τα τελευταία 10 «πέτρινα χρόνια» έχουμε βιώσει ανατροπές μα και διαφορετικές καταναλωτικές «συνήθειες» και συμπεριφορές. Μία από αυτές και η επιλογή συνεργείου.

Kοινοποίησε το »


Όλοι γνωρίζουμε πως τα πρώτα χρόνια ο κάτοχος οποιασδήποτε μάρκας, συνήθως (καθώς υπάρχουν και εξαιρέσεις), ακολουθεί τους κανόνες καλής συντήρησης του κατασκευαστή και το πηγαίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της μάρκας. Όλα αυτά αλλάζουν (τα τελευταία χρόνια πιο «έντονα») μόλις λήξει η εγγύηση. Μεγάλο μέρος του κοινού πηγαίνει σε ανεξάρτητο συνεργείο, με εξειδίκευση στην μάρκα του, ψάχνοντας την ίδια ποιότητα υπηρεσιών (που είχε) σε καλύτερη τιμή.

Τι ψάχνει το κοινό !
Με βάση πρόσφατη έρευνα, το 58%  θέλει να είναι σίγουρο πως το τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο του θα αντιμετωπιστεί από κατάλληλα καταρτισμένους τεχνικούς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ και κάθε μοντέλο της !

26% θέλει το συνεργείο του να  μην «φορτώνει» με περιττές ή extra εργασίες (δηλαδή κόστη). Να κάνει ότι χρειάζεται. Ότι «αντέχει», όταν έρθει η ώρα του.

10% να αντιμετωπίζεται ως καλός πελάτης . Να βρίσκει δηλαδή φιλική εξυπηρέτηση (οι ευκολίες π.χ. αυτοκίνητο αντικατάστασης, το ραντεβού στην ώρα του και ίσως πάνω από όλα το καλοσώρισμα –το χαμόγελο – τα απλά λόγια και όχι η «ξύλινη τεχνική γλώσσα» ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ). Φυσικά μην ξεχνάμε κάτι βασικό. Το ανέφεραν άλλωστε. Και η τιμή !

6% (μόνο) αποφασίζει με βασικό κριτήριο την τιμή και μόνο. Δεν τους νοιάζουν εμπειρίες, τυπικότητες, «κλίμα» κλπ.

Αν ανήκετε και εσείς στο μεγάλο μέρος του κοινού που θέλει όσα περιγράψαμε πιο πάνω,  τότε το συνεργείο AKRIDAS DEVELOPMENTS είναι μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές.

Αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο  το οποίο εγγυάται για συντήρηση σε premium επίπεδο. Η τεχνογνωσία του συνεργείου ,  ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει ένα συνεργείο με υπηρεσίες 4 αστέρων !   

Στο σύγχρονο συνεργείο της Akridas Developments στο Νέο Κόσμο προσφέρουν αξιόπιστο service, έχοντας τεράστια εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία.

Επιπλέον διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε εσείς να είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει 100% στις επιδόσεις του και ότι θα διατηρηθεί η αξία του ψηλά. Με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα ανταλλακτικά θα παραμείνει ασφαλής, σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο κατασκευαστής τους.
Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις της AKRIDAS DEVELOPMENTS μπορείτε να βρείτε τις εξής υπηρεσίες:

Η τεχνογνωσία που διαθέτουν οι μηχανικοί της Akridas Developments, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων! 
 • Συντήρηση και επισκευή. Αναλαμβάνει την προγραμματισμένη συντήρηση και το service του αυτοκίνητου σας. Επίσης επισκευάζει κάθε είδους ζημία ή δυσλειτουργία. Συμπεριλαμβάνεται επιπλέον γενικός έλεγχος του αυτοκίνητου.
   
 • Ανακατασκευές Κινητήρων όλων των αυτοκίνητων ανεξαρτήτως μάρκας και χρονολογίας με ποιοτικά ανταλλακτικά και σωστή πορεία εργασιών.
   
 • Ανακατασκευή Ολόκληρου Αυτοκινήτου, φέρνοντάς το πίσω στην εργοστασιακή του κατάσταση συμπεριλαμβανομένου κινητήρα, chassis και εσωτερικού.
   
 • Βελτιώσεις. Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει τη βελτίωση του κινητήρα και του συστήματος μετάδοσης του αυτοκίνητου με υψηλά επίπεδα απόδοσης.
   
 • Αμορτισέρ KONI. Η AKRIDAS Developments ως πανελλαδικός επίσημος αντιπρόσωπος της ΚΟΝΙ αναλαμβάνει την επισκευή των αμορτισέρ σας με γραπτή εγγύηση ενός έτους.
   
 • Service A/C. Φροντίζει τη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκίνητου σας αντικαθιστώντας το Freon και το ορυκτέλαιο καθώς γίνεται και περεταίρω έλεγχος του συστήματος
ΑΚΡΙΔΑΣ - AKRIDAS DEVELOPMENT
Θ. ΒΡΕΣΘΕΝΗΣ 49, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών