Αριστες υπηρεσίες συντήρησης & φανοποιίας!

1526 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/9/2020

Η AMS AUTO MULTI SERVICE διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό, για να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

 
Υπάρχουν συνεργεία που κυριαρχούν στην περιοχή τους μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πελάτες και υπερτοπικά από άλλες περιοχές (καθώς η φήμη τους και η αξιοπιστία τους εξαπλώνονται). Άλλωστε ο εκσυγχρονισμός των σύγχρονων οδικών αξόνων (ακόμα και στην «υδροκέφαλη» πρωτεύουσα) εξυπηρετεί, ώστε να μην υπάρχουν, πλέον, οι παλιές δυσκολίες μετακίνησης. Κατά συνέπεια δεν έχει σημασία «που είναι» το συνεργείο μα «ποιο είναι» (και τι έχει ακούσει ή διαβάσει γι αυτό ο υποψήφιος πελάτης).

Αυτά τα συνεργεία έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον λεγόμενο «πελάτη- οπαδό», μία σχέση  που χτίζεται μέσα από την γνωριμία, την ανάπτυξη εμπιστοσύνης και φυσικά την αξιοπιστία. Αυτά μπορούν και προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο και όχι μόνο ένα service (είτε αυτές περιλαμβάνουν εργασίες φανοποϊίας, είτε εγκατάσταση -  συντήρηση συστημάτων αεριοκίνησης LPG / CNG κλπ. Έτσι με αυτό τον τρόπο τα τοπικά συνεργεία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, από μεγάλες κάθετες μονάδες, ενώ παράλληλα θεωρούνται  επιχειρήσεις που –όπως λέμε εμείς στο Auto Τρίτη- παρέχουν υπηρεσίες «4 Αστέρων».

Ένα τέτοιο συνεργείο θα το βρείτε στην Παλλήνη         Καλέστε:  2106032555

Πρόκειται για την AMS Auto Multi Service, η οποία διαθέτει παραπάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην φανοποιία και την επισκευή του αυτοκινήτου. Είναι σίγουρο ότι μπορεί να επισκευάσει οποιαδήποτε ζημιά στο όχημά σας! Αναλαμβάνουν την επισκευή του αυτοκινήτου σας από οποιοδήποτε χτύπημα από τρακάρισμα, το βάψιμό του, το service του, την επισκευή του από οποιαδήποτε μηχανική βλάβη και την προετοιμασία του για ΚΤΕΟ. Σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρίες, αν τρακάρετε το όχημά σας χωρίς δική σας ευθύνη, το επισκευάζουν χωρίς κανένα κόστος από εσάς. Οι υπεύθυνοι του συνεγείου Μπαλής Σταύρος και Λεβαντής Γιώργος εργάζονται με πάθος και μεράκι και προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, με γνώμονα την κάλυψη όλων των αναγκών του αυτοκινήτου σας.

AMS AUTO MULTI SERVICE
Καλέστε:  2106032555
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός