Προσφέρει την Top εξυπηρέτηση!

1152 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/7/2020

Συνδυάζει το ποιοτικό service με ανταγωνιστικές τιμές. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό. Στην AMS AUTO MULTI SERVICE θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

 
Λίγο ως πολύ οι περισσότεροι γνωρίζουν τι κάνει ένα συνεργείο αυτοκινήτου να ξεχωρίζει σε σχέση με τον (πολυπληθή και) έντονο ανταγωνισμό που δέχεται ‘'εκεί έξω''.

Άλλοι αλλάζουν όταν αντιληφθούν πως το τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο αυτοκινήτου τους δεν «αντιμετωπίζεται» κατάλληλα.  Άλλοι όταν νιώσουν  πως τους ‘'φορτώνει'' με αχρείαστα ή υπερβολικά κόστη (π.χ αντικατάσταση ανταλλακτικών που ακόμη αντέχουν). Άλλοι  γιατί ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο. Αυτό που διαθέτει και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να προσφέρει ποιοτική δουλειά, την οποία φυσικά συνοδεύει με  εγγύηση σε ανταγωνιστικές τιμές (ή ακόμη και με ευκολίες πληρωμής). Ή αυτό που οι extra ευκολίες που προσφέρει είναι ασυναγώνιστες (π.χ. car delivery after service).

Η AMS Auto Multi Service  αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας και πληροί μερικά από τα παραπάνω κριτήρια.                       Καλέστε:  2106032555

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

AMS AUTO MULTI SERVICE
Καλέστε:  2106032555
Δείτε με 1 κλικ: https://ams-auto-multi-service.business.site/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός