Πρόσκληση στην Automechanika Dubai 2019

1349 Επισκέψεις στο άρθρο

Μία ακόμη συμμετοχή σε μεγάλη έκθεση για την Meganol Lubricants & Chemicals.

 
Μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης (Automechanika 2018), η εταιρεία Φιλτροεμπορική Μουσακιάν, μας ενημέρωσε οτι η εταιρεία τους "Meganol Lubricants & Chemicals" (μία διακεκριμένη εταιρεία παραγωγής και διανομής λιπαντικών & χημικών προϊόντων στην Ελλάδα) θα συμμετάσχει και φέτος στην διεθνή έκθεση Automechanika στο Dubai UAE. Στα πλαίσια της συμμετοχής της, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφτεί το περίπτερο της, στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου του Dubai ( Dubai world trade center ) απο  τις 10 μέχρι και τις 12 Ιουνίου 2019.
Το περίπτερο της θα βρίσκεται στο Trade Center Arena SA booth A10.  

Ποια είναι η Φιλτροεμπορική Μουσακιάν

Από το 1980 εισάγει και διαθέτει φίλτρα, λιπαντικά, αξεσουάρ και πολλά ακόμη είδη αυτοκινήτου επώνυμων οίκων του εξωτερικού, σε συνεργεία, πρατήρια καυσίμων και καταστήματα ανταλλακτικών, στην Δυτική και Κεντρική Στερεά, στη Πελοπόννησο, στην Ήπειρο, στα Επτάνησα και στην Αττική.

Από το 2006 συσκευάζει τα εξαιρετικής ποιότητας πρωτογενή λιπαντικά και χημικά με τον διακριτικό τίτλο «MEGANOL lubricants».
Σημειώστε πως αυτά παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας της DQS ISO 9001:2015 και υπερπληρούν τις προδιαγραφές
των κατασκευαστών.
https://www.mousakian.gr/

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός