Restart από την Autofit

1784 Επισκέψεις στο άρθρο

Το δίκτυο συνεργείων της Autofit, με παρουσία σε 14 χώρες και 2.154 συνεργεία-μέλη, προσφέρει μία συμφέρουσα προσφορά για τον φθινοπωρινό έλεγχο του αυτοκινήτου σας.

ILEP
ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Το φθινόπωρο είναι και πάλι εδώ με τις θερμοκρασία να κατεβαίνει και τις καιρικές συνθήκες να μας προετοιμάζουν για τον χειμώνα που έρχεται. Το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο για τις νέες δοκιμασίες; Μην ξεχνάτε ότι φέτος λόγω συνθηκών οι περισσότεροι επιλέξαμε χερσαίους προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Άρα χρησιμοποιήσαμε κυρίως το αυτοκίνητό για τις μετακινήσεις, με αποτέλεσμα να το φορτώσουμε με πολλά χιλιόμετρα. Λόγω λοιπόν της υπερχρήσης, το αυτοκίνητό μας πήρε και κάποια παραπάνω «παράσημα», με αποτέλεσμα να χρειάζεται μία πλήρη συντήρηση και αποκατάσταση.

Αν ψάχνετε λοιπόν συνεργείο για να πραγματοποιήσετε το φθινοπωρινό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, στις εξουσιοδοτημένες μονάδες της Autofit, το service ή οι επισκευές  γίνονται πάντα σύμφωνα με τις  επίσημες προδιαγραφές που έχουν ορίσει οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων.           Καλέστε:  8011178200 

H Autofit είναι ένα δίκτυο συνεργείων που ήδη μετρά 26 χρόνια στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Στα κέντρα συντήρησης του δικτύου θα βρείτε εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν την κατάλληλη εμπειρία (ατομική μα και συλλογική αφού μιλάμε για ένα διεθνές δίκτυο), αλλά και την απαιτούμενη εκπαίδευση, ώστε να μπορούν να δώσουν λύση σε οποιαδήποτε βλάβη. Σημειώστε πως η εκπαίδευση τους είναι διαρκής καθώς ο στόχος είναι να ανταποκρίνονται επιτυχημένα και στις ανάγκες που έχουν τα τεχνολογικά προηγμένα  συστήματα όλων των νέων μοντέλων της αγοράς.

Οι μονάδες του δικτύου της Autofit είναι πλήρως εξοπλισμένες με εξοπλισμό διάγνωσης και επισκευής, τελευταίας τεχνολογίας, ενώ τα ανταλλακτικά που τοποθετούν (έπειτα από την αναλυτική ενημέρωση του πελάτη-κατόχου του οχήματος) είναι πιστοποιημένα.
Περνώντας της πύλες ενός συνεργείου του δικτύου της Autofit θα βρείτε: 
•  τεχνογνωσία, αξιοπιστία & εγγύηση, σε εργασίες και ανταλλακτικά
•  προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη
•  υποδειγματική τεχνική εξυπηρέτηση
•  διαφάνεια στην κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών
 
Τι περιλαμβάνει ο φθινοπωρινό έλεγχος στα συνεργεία του δικτύου της Autofit!

To έμπειρο προσωπικό σας προσφέρει Service με έκπτωση 20% σε εργασίες και ανταλλακτικά και δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο!

Για να βρείτε το πλησιέστερο επίσημο συνεργείο του δικτύου της AUTOFIT
και να κλείσετε εύκολα ένα άμεσο ραντεβού: https://www.autofit.gr/partners-list/
 
AUTOFIT
Καλέστε:  8011178200 
Δείτε με 1 κλικ: https://www.autofit.gr/