Σύγχρονο και Value for money Service!

1274 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/10/2020

Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις, σύγχρονο εξοπλισμό. O λόγος για την Tsilis Garage.

 
Πολλοί λένε πως είναι «φαινόμενο της κρίσης» μα το εξειδικευμένο, «συνοικιακό» συνεργείο που επενδύει σε γνώση και εξοπλισμό αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα κάθε πελάτη με 100% επαγγελματισμό, κερδίζει σήμερα ολοένα και περισσότερα μερίδια προτίμησης! Κατά την άποψη μας όχι μόνον εξαιτίας της «κρίσης» και της οικονομικής στενότητας.

Πολλά από αυτά τα συνεργεία, έχουν εξελιχθεί  σε σύγχρονες επιχειρήσεις.  Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Το συνεργείο που θα πάτε και χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» σας ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πουν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν) !


Μία τέτοια επιχείρηση είναι και η Tsilis Garage. Aποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.                  Καλέστε: 2291036504
 
Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Παράλληλα, πραγματοποιεί πλήρη διαγνωστικό έλεγχο, καθώς επίσης καθαρισμό μπεκ βενζίνης, DTF diesel. Επιπλέον, με κάθε service αυτοκίνητου υλοποιούν και προληπτικό έλεγχο 20 σημείων.
 
Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
 
  • Service για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
  • Μηχανολογικά, σαζμάν
  • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ
  • Ηλεκτρονικός διαγνωστικός έλεγχος
  • Κάρτα καυσαερίων
 
TSILIS GARAGE
Καλέστε: 2291036504
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/Tsilis-garage-115731129838251/?ref=page_internal

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός