Συνεργείο με 24ωρη εξυπηρέτηση

1617 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/2/2020

Το γενικό συνεργείο της Nikolopoulos Team πραγματοποιεί service, μετατροπές και βελτιώσεις. Έχουν εξειδίκευση στους κινητήρες diesel, ενώ παράλληλα διαθέτουν και μία πλήρη γκάμα από ανταλλακτικά. Προσφέρουν άμεση και 24ωρη εξυπηρέτηση.

 
Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15000-20000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζεις και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνεις υπόψη σου τις υποδείξεις του εκάστοτε κατασκευαστή.

Έτσι λοιπόν σίγουρα πλησιάζει και η ώρα για να κάνεις service και στο δικό σου αυτοκίνητο. Αν ψάχνεις συνεργείο μία αξιόπιστη λύση είναι το συνεργείο της Nikolopoulos Team.

Οι εγκαταστάσεις του είναι στο Ηράκλειο και πραγματοποιούν service, βελτιώσεις, μετατροπές, ενώ παράλληλα έχουν εξειδίκευση στους κινητήρες diesel. Όλες οι εργασίες γίνονται από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο θα εγγυηθεί ότι το αυτοκίνητό σου θα είναι και πάλι πλήρως λειτουργικό και ασφαλές.

Η Nikolopoulos Team διαθέτει και μία μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά και μπαταρίες, ενώ παράλληλα έχεις συνεργασίες με εταιρίες όπως η Motul στα λιπαντικά.

Ανλυτικότερα στο συνεργείο θα λάβετε:
  •  `Αμεση εξυπηρέτηση
  •  Δίαγνωση και επισκευή
  •  Εμπειρία αγων.κινητήρων
  •  24ώρη εξυπηρέτηση
 
NIKOLOPOULOS TEAM
Κάλεσε: 695 778 6600
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός