Συνθετικό λιπαντικό, υπερ-υψηλής απόδοσης!

3179 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα λιπαντικά αυτοκινήτου συνθετικής βάσης, εμπλουτισμένα με πρόσθετα τεχνολογίας αιχμής, προσφέρουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αντοχής στην καταπόνηση. Ακόμα και σε ακραίες συνθήκες. Επίσης προσφέρουν αντι-ρυπαντική και αντι-διαβρωτική προστασία. Συνιστώνται για σύγχρονους κινητήρες υψηλής απόδοσης.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - GENERAL AUTO SERVICE
Το λιπαντικό αυτοκινήτου SYN N MAX SAE 5W-30 είναι ένα Best seller 100% συνθετικό λιπαντικό, προηγμένης σύνθεσης, υπερ-υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για τους κινητήρες βενζίνης, αερίου και πετρελαίου.

Εξασφαλίζει:
- άριστη προστασία
- υψηλές επιδόσεις
- σε  μεγάλα διαστήματα αλλαγής.


Είναι κατάλληλο για πολυβάλβιδους κινητήρες, καταλυτικούς και συμβατικούς, με ή χωρίς turbo. Υπερκαλύπτει τις αξιολογήσεις - προδιαγραφές ποιότητας (αμερικάνικες API και ευρωπαικές ACEA):
API: SN / CF, ACEA: C3-12
MB 229.51, VW 502.00 & 505.01, BMW LL-04, GM dexos 2

Σχετικά λιπαντικά της γκάμας είναι και τα :
- SYN L MAX SAE 10W-40,
- SYN N MAX SAE 5W-40,
- SYN N MAX (SAE 0W-20, 0W-30)
 
Να θυμηθούμε τι αφορά η ρευστότητα (κατά SAE).

Η ρευστότητα κατά SAE σημειώνεται με δύο αριθμούς που δείχνουν τη συμπεριφορά του λαδιού στις δύο ακραίες συνθήκες που περιγράψαμε.  Έτσι ένα 10W/40 σημαίνει ρευστότητα 10 σε χαμηλές θερμοκρασίες (-20 C) και 40 σε υψηλές (100 C). Η μεταβολή αυτή της ρευστότητας (από 10 σε 40) ανάλογα με τη θερμοκρασία επιτυγχάνεται με τα πρόσθετα που εμπλουτίζουν κάθε λάδι και θεωρητικά (κατά SAE) ξεκινάει από SAE OW (το πιο λεπτόρευστο) και φτάνει μέχρι SAE 60. Όσο μεγαλύτερο είναι αυτό το εύρος ρευστότητας, τόσο περισσότερα πρόσθετα έχει το λάδι.

Ποια είναι η Flor Oil

Με έτος ίδρυσης το 1963, η Flor Oil σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες λιπαντικών και ορυκτελαίων στη χώρα μας, με εξαγωγική δραστηριότητα και στις βαλκανικές χώρες. Με έδρα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, ειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση (μόνο χονδρική) προϊόντων λίπανσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός εύρους κλάδων, καθώς και άλλων ειδικών προϊόντων που παράγονται κατόπιν παραγγελίας. Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, επενδύει διαρκώς τόσο στον τεχνολογικό εξοπλισμό, όσο και στον τομέα της έρευνας, διασφαλίζοντας την προσφορά προϊόντων κορυφαίας ποιότητας. Παρέχουν στους συνεργάτες-πελάτες τους συνεχή τεχνική υποστήριξη και ολοκληρωμένες προτάσεις σε όσους επιθυμούν να προμηθεύονται προϊόντα με δική τους ετικέτα !

Καλύπτει τις ανάγκες των κλάδων: Βιομηχανίας,  Οχημάτων, Ενέργειας, Μεταφορών, Γεωργίας, Κατασκευών.


Tα προιόντα της περιλαμβάνουν:

-Συνθετικά Λιπαντικά Οχημάτων
-Λιπαντικά Κινητήρων
-Συνθετικά Λιπαντικά Πετρελαιοκινητήρων
-Λιπαντικά Αυτόματων Κιβωτίων Ταχυτήτων και Υδραυλικών Συστημάτων
-Λιπαντικά Γεωργικών Μηχανημάτων
-Λιπαντικά Διαφορικών – Βαλβολίνες
-Ειδικά Προϊόντα
-Λιπαντικά Τετράχρονων Κινητήρων (MOTO)
-Γράσα
-Λιπαντικά Βιομηχανίας
-Αντιψυκτικά
-Λιπαντικά Γενικής Χρήσης
 
Eπικοινωνία
Flor Oil ΧΡΗΣΤΟΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΛΩΡΟΣ Ο.Ε.
Τηλ: 2310 684070  ,  Κιν: 6944 873 318


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ