Συνθετικό λιπαντικό, υπερ-υψηλής απόδοσης!

3417 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα λιπαντικά αυτοκινήτου συνθετικής βάσης, εμπλουτισμένα με πρόσθετα τεχνολογίας αιχμής, προσφέρουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αντοχής στην καταπόνηση. Ακόμα και σε ακραίες συνθήκες. Επίσης προσφέρουν αντι-ρυπαντική και αντι-διαβρωτική προστασία. Συνιστώνται για σύγχρονους κινητήρες υψηλής απόδοσης.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΒΙΓΚΑΣ ΑΝΤ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
ΣΑΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - SAOULIS SERVICE
Το λιπαντικό αυτοκινήτου SYN N MAX SAE 5W-30 είναι ένα Best seller 100% συνθετικό λιπαντικό, προηγμένης σύνθεσης, υπερ-υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για τους κινητήρες βενζίνης, αερίου και πετρελαίου.

Εξασφαλίζει:
- άριστη προστασία
- υψηλές επιδόσεις
- σε  μεγάλα διαστήματα αλλαγής.


Είναι κατάλληλο για πολυβάλβιδους κινητήρες, καταλυτικούς και συμβατικούς, με ή χωρίς turbo. Υπερκαλύπτει τις αξιολογήσεις - προδιαγραφές ποιότητας (αμερικάνικες API και ευρωπαικές ACEA):
API: SN / CF, ACEA: C3-12
MB 229.51, VW 502.00 & 505.01, BMW LL-04, GM dexos 2

Σχετικά λιπαντικά της γκάμας είναι και τα :
- SYN L MAX SAE 10W-40,
- SYN N MAX SAE 5W-40,
- SYN N MAX (SAE 0W-20, 0W-30)
 
Να θυμηθούμε τι αφορά η ρευστότητα (κατά SAE).

Η ρευστότητα κατά SAE σημειώνεται με δύο αριθμούς που δείχνουν τη συμπεριφορά του λαδιού στις δύο ακραίες συνθήκες που περιγράψαμε.  Έτσι ένα 10W/40 σημαίνει ρευστότητα 10 σε χαμηλές θερμοκρασίες (-20 C) και 40 σε υψηλές (100 C). Η μεταβολή αυτή της ρευστότητας (από 10 σε 40) ανάλογα με τη θερμοκρασία επιτυγχάνεται με τα πρόσθετα που εμπλουτίζουν κάθε λάδι και θεωρητικά (κατά SAE) ξεκινάει από SAE OW (το πιο λεπτόρευστο) και φτάνει μέχρι SAE 60. Όσο μεγαλύτερο είναι αυτό το εύρος ρευστότητας, τόσο περισσότερα πρόσθετα έχει το λάδι.

Ποια είναι η Flor Oil

Με έτος ίδρυσης το 1963, η Flor Oil σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες λιπαντικών και ορυκτελαίων στη χώρα μας, με εξαγωγική δραστηριότητα και στις βαλκανικές χώρες. Με έδρα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, ειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση (μόνο χονδρική) προϊόντων λίπανσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός εύρους κλάδων, καθώς και άλλων ειδικών προϊόντων που παράγονται κατόπιν παραγγελίας. Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, επενδύει διαρκώς τόσο στον τεχνολογικό εξοπλισμό, όσο και στον τομέα της έρευνας, διασφαλίζοντας την προσφορά προϊόντων κορυφαίας ποιότητας. Παρέχουν στους συνεργάτες-πελάτες τους συνεχή τεχνική υποστήριξη και ολοκληρωμένες προτάσεις σε όσους επιθυμούν να προμηθεύονται προϊόντα με δική τους ετικέτα !

Καλύπτει τις ανάγκες των κλάδων: Βιομηχανίας,  Οχημάτων, Ενέργειας, Μεταφορών, Γεωργίας, Κατασκευών.


Tα προιόντα της περιλαμβάνουν:

-Συνθετικά Λιπαντικά Οχημάτων
-Λιπαντικά Κινητήρων
-Συνθετικά Λιπαντικά Πετρελαιοκινητήρων
-Λιπαντικά Αυτόματων Κιβωτίων Ταχυτήτων και Υδραυλικών Συστημάτων
-Λιπαντικά Γεωργικών Μηχανημάτων
-Λιπαντικά Διαφορικών – Βαλβολίνες
-Ειδικά Προϊόντα
-Λιπαντικά Τετράχρονων Κινητήρων (MOTO)
-Γράσα
-Λιπαντικά Βιομηχανίας
-Αντιψυκτικά
-Λιπαντικά Γενικής Χρήσης
 
Eπικοινωνία
Flor Oil ΧΡΗΣΤΟΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΛΩΡΟΣ Ο.Ε.
Τηλ: 2310 684070  ,  Κιν: 6944 873 318


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • BOSS LUBRICANTS

  BOSS LUBRICANTS

  Boss Lubricants: Λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
   2221055842 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • G-ENERGY

  G-ENERGY

  Η G-Energy παράγει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους οχημάτων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας ISO και τα πρότυπα των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAND OIL

  GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • MOTUS DXR

  MOTUS DXR

  Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. 
   13451 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ