Απευθυνθείτε σε ένα μέλος του διεθνούς δικτύου Συνεργείων AUTOFIT, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στα αυτοκίνητα της Toyota. Ο λόγος για την AUTOFIT GEORGIADIS στην Καλαμάτα.

Απευθυνθείτε σε ένα μέλος του διεθνούς δικτύου Συνεργείων AUTOFIT, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στα αυτοκίνητα της Toyota. Ο λόγος για την AUTOFIT GEORGIADIS στην Καλαμάτα.

Γεωργιάδης AutoFit άριστη εξυπηρέτηση με πολυετή εμπειρία στo Service στην Καλαμάτα

10217 Επισκέψεις στο άρθρο

Απευθυνθείτε σε ένα μέλος του διεθνούς δικτύου Συνεργείων AUTOFIT, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στα αυτοκίνητα της Toyota. Ο λόγος για την AUTOFIT GEORGIADIS στην Καλαμάτα.

AUTOVISION SAKAR
ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ

Η AUTOFIT GEORGIADIS είναι μέλος του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων της AUTOFIT.Στις εγκαταστάσεις της στην Περιοχή Ασπρόχωμα Καλαμάτας και δραστηριοποιείται στην επισκευή και συντήρηση επιβατικών οχημάτων με εξειδίκευση στα Toyota.  Εκεί θα βρείτε εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν την κατάλληλη εμπειρία (ατομική μα και συλλογική αφού μιλάμε για ένα διεθνές δίκτυο), αλλά και την απαιτούμενη εκπαίδευση, ώστε να μπορούν να δώσουν λύση σε οποιαδήποτε βλάβη. Σημειώστε πως η εκπαίδευση τους είναι διαρκής καθώς ο στόχος είναι να ανταποκρίνονται επιτυχημένα και στις ανάγκες που έχουν τα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα όλων των νέων μοντέλων της αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το συνεργέιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με εξοπλισμό διάγνωσης και επισκευής, τελευταίας τεχνολογίας, ενώ τα ανταλλακτικά που τοποθετεί (έπειτα από την αναλυτική ενημέρωση του πελάτη-κατόχου του οχήματος) είναι πιστοποιημένα. Η πολυετή πείρα της, η υπευθυνότητα, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την βαθειά τεχνογνωσία στα θέματα αυτοκινήτου που παρέχει η Αutofit την βοηθούν να δίνει  λύσεις σε μηχανικά και ηλεκτρολογικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας. 

Αναλυτικότερα θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:

- Διαγνωστικός Έλεγχος
- Κλιματισμός πλήρωση φρέον
- Περιοδικός έλεγχος
- Φανοποιεία - Βαφές
- Υγραεριοκίνηση
- Λιπαντικά - Μπαταρίες
- Ελαστικά - Σύστημα Φρένων
- Σύστημα Μετάδοσης
- Σύστημα Ανάρτησης
- Σύστημα Φωτισμού
- Έλεγχος ΚΤΕΟ
- Έλεγχος Καυσαερίων / Έκδοση Κ.Ε.Κ


Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
 

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - AUTOFIT GEORGIADIS, Ν. ΕΙΔΟΔΟΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών