Στόχος η άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας

1841 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/9/2020

Η Tsamospeed λειτουργεί από το 1999 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στον τομέα του αυτοκινήτου.

 
Η Tsamospeed διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και όλα τα ειδικά και διαγνωστικά απαιτούμενα εργαλεία για την εξασφάλιση της άψογης λειτουργίας του αυτοκινήτου σας. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας και επισκευής αυτοκινήτων, έχοντας ως εγγύηση την πολυετή εμπειρία των μηχανικών της. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες πλήρους διαγνωστικού ελέγχου, συντήρηση κλιματισμού A/C και προληπτικό έλεγχο 20 σημείων με κάθε Service.

Επίσης το συνεργείο ειδικεύεται σε επισκευές σασμάν, καθαρισμό μπέκ,αντικατάσταση μπαταρίας αυτοκινήτου, έλεγχο επισκευή Ιmmobilizer & καθαρισμό κινητήρα με υδρογόνο Carbon Clean διαδικασία η οποία εξασφαλίζει: Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κινητήρα, Αποφυγή Ζημιών κινητήρα,Επαναφορά Ιπποδύναμης, Οικονομία Καυσίμου, Ομαλή λειτουργία Κινητήρα. Καλέστε: 2105546922                

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους πραγματική εγγύηση 12 μηνών τόσο στις εργασίες όσο και στα ανταλλακτικά που θα τοποθετηθούν.

Η άριστη λειτουργία του δικού σας αυτοκινήτου είναι προσωπική τους υπόθεση. Σας περιμένουν να συνεργαστείτε!

TSAMOSPEED ΤΣΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Καλέστε: 
2105546922

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός