Τα Lucas Oils θα τα βρείτε στην Trade-Wind

Τα Lucas Oils θα τα βρείτε στην Trade-Wind

2632 Επισκέψεις στο άρθρο

Μπορείτε πλέον να βρίσκετε τα αμερικάνικα λιπαντικά και χημικά της Lucas τόσο στο διαδικτυακό, όσο και στα φυσικά καταστήματα της Trade-Wind.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

GENERAL INSURANCE Ε.Π.Ε. - BOSCH CAR SOUFLAS
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - GENERAL AUTO SERVICE

H Trade-Wind φέρνει στην Ελλάδα μία ακόμα διεθνή μάρκα λιπαντικών. Ο λόγος για την Lucas, τα προϊόντα της οποίας πλέον θα αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά. Έτσι, άλλη μία αμερικανική εταιρία προστίθεται στο δυναμικό της, πέρα από τις Red Line, Torco, Motorkote και Berryman.

Λίγα λόγια για την Trade-Wind

Η εταιρεία Trade-Wind  ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και μια μοναδική ποικιλία προϊόντων, για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Ήδη από το 2006 όμως, η Trade Wind έχει υιοθετήσει και τις νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας ένα από τα πιο ενημερωμένα και αξιόπιστα e-shop της αγοράς. Στο trade-wind.gr λοιπόν, μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα λιπαντικών και χημικών για την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τα best sellers των καταναλωτών.

Κοινοποίησέ το »

To ηλεκτρονικό κατάστημα της Trade-Wind είναι πλέον ακόμα πιο εύχρηστο και εύκολο στο χρήστη -ακόμα και από φορητές συσκευές- με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, με περισσότερες εταιρείες στα λιπαντικά και χημικά, με φανταστικές προσφορές και πακέτα και με μια νέα σειρά προϊόντων "φτιάξε μόνος σου" γνωστό και ως D.I.Y. Παράλληλα οι τιμές αναπροσαρμόστηκαν με όφελος και συμφέρον τον τελικό καταναλωτή. Τέλος όλα τα Αμερικάνικα προϊόντα -και όχι μόνο- ολοένα και αυξάνονται δεν είναι τυχαίο άλλωστε που παλαιοί χομπίστες αποκαλούσαν την εταιρεία μεταξύ τους ο "Αμερικάνος".

Διαθέτει δύο φυσικά καταστήματα στον Πειραιά και στην Αθήνα και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν Ελλάδα και Ευρώπη.

TRADEWIND
https://www.trade-wind.gr/index.php?route=common/home
Πλαταιών 7 Πειραιάς 185 40
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104111569 & 2104221442
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • BOSS LUBRICANTS

  BOSS LUBRICANTS

  Boss Lubricants: Λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
   2221055842 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • G-ENERGY

  G-ENERGY

  Η G-Energy παράγει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους οχημάτων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας ISO και τα πρότυπα των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAND OIL

  GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • MOTUS DXR

  MOTUS DXR

  Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. 
   13451 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ