Τα λιπαντικά Champion βελτιώνουν την απόδοση του κινητήρα και αυξάνουν τις επιδόσεις

Τα λιπαντικά Champion βελτιώνουν την απόδοση του κινητήρα και αυξάνουν τις επιδόσεις

3852 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα λιπαντικά Champion βελτιώνουν την απόδοση του κινητήρα και αυξάνουν τις επιδόσεις.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - Χ-TUNING
ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Πρόκειται για λιπαντικά τελευταίας τεχνολογίας, που είναι κατασκευασμένα με την τεχνολογία Adaptive Shield, η οποία είναι ένας συνδυασμός πρόσθετων χημικών ουσιών που προστατεύουν τα μέρη του κινητήρα από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες.

Κοινοποίησέ το »


Αναλυτικότερα, συνδυάζοντας διαφορετικά στρώματα πρόσθετων χημικών ουσιών, η τεχνολογία αυτή δημιουργεί μια στιβαρή ασπίδα ενάντια στις ακραίες πιέσεις, θερμοκρασίες και δυνάμεις διάτμησης που επηρεάζουν τους περισσότερους κινητήρες αυοτκινήτου. Επιπλέον, αυτή η τεχνολογία είναι «προσαρμοστική» επειδή προσαρμόζει εκ νέου τις ιδιότητες της θωράκισης ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε κινητήρα.

Έτσι λοιπόν, τα λιπαντικά Champion παρέχουν μια ποικιλία πλεονεκτημάτων για μια ευρεία γκάμα κινητήρων. Τόσο οι παλαιότεροι κινητήρες, όσο και οι ανατίστοιχοι τελευταίας γενιάς επωφελούνται, αποκτώντας κορυφαία απόδοση, μέγιστη προστασία και μεγάλη οικονομία καυσίμου.

Tέλος τα λιπαντικά Champoion είναι τα επίσημα λιπαντικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος FIA World Rallycross Championship. 

Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από την Autostatus

Tα λιπαντικά της Champion υπάρχουν και στην ελληνική αγορά μέσω της Autostatus I. & M. Τσακαλάκης Α.Ε.Β.Ε., η οποία είναι και η αποκλειστική αντιπρόσωπος της μάρκας στην χώρα μας. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πολέον αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο των ειδών αυτοκινήτων με εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στο Ηράκλειο. Αντιπροσωπεύει εργοστάσια από όλο τον κόσμο στον τομέα των λιπαντικών, αξεσουάρ, φίλτρων, μπαταριών και χημικών προϊόντων.

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ