Ταμπάκος: Είναι η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους!

1396 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/4/2020

Η BOSCH CAR SERVICE Σταύρος Κ. Ταμπάκος έχει αποκτήσει εμπειρία και γνώση στον τομέα των μηχανολογικών αλλά και ηλεκτρονικών / ηλεκτρικών συστημάτων των αυτοκινήτων.

 
BOSCH CAR SERVICE TABAKOS σημαίνει ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης! Με focus στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών  επισκευής και συντήρησης, για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και παροχή ανταλλακτικών.

Τώρα
που #menoume spiti περισσότερο από ποτέ. Τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθούμε με τις ανάγκες μας. Τώρα που η έρευνα αγοράς μας μπορεί να μάς βοηθήσει είτε για άμεσες ανάγκες μας (π.χ. κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με την μπαταρία μας λόγω ακινησίας) είτε για τις "συμπιεσμένες" ανάγκες μας (που σύντομα θα μπορούμε να βγούμε και να τις καλύψουμε). Τώρα είναι η ώρα να ψάξουμε και επιλέξουμε τους καλύτερους σε κάθε κλάδο. Τώρα είναι η ώρα μάθουμε και ποιά είναι η – γνωστή στον κλάδο συντήρησης αυτοκινήτου - BOSCH CAR SERVICE TABAKOS).

Με πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών (Bosch) και σύμφωνα πάντα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των οδηγιών των διαφόρων κατασκευαστών, δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου, μηχανικό, ηλεκτρικό, στους τροχούς καθώς επίσης και σε άλλους τεχνικούς τομείς. 

Εκτός από το κομμάτι του συνεργείου,  η εταιρεία BOSCH CAR SERVICE TABAKOS προσφέρει, μεταξύ άλλων, μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, ηχοσυστημάτων, συστημάτων πλοήγησης, καθώς και υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων κλιματισμού.

Επαγγελματική φροντίδα αυτοκινήτων
Tα Bosch Car Service παρέχουν ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου: από τα συμβατικά ηλεκτρικά μέρη έως τα πολύπλοκα ηλεκτρονικά και τα σύγχρονα diesel.

Όλα τα συνεργεία Bosch Car Service υποβάλλονται σε μια συστηματική διαδικασία πιστοποίησης και είναι δεσμευμένα στη συνεχή βελτίωση των προτύπων διασφάλισης ποιότητάς:
  • Προσωπικό άριστα εκπαιδευμένο.
  • Τεχνογνωσία, εξοπλισμός ελέγχου, εγγύηση με την υπογραφή της Bosch.
Συνεργείο που χτίζει «όνομα» και κερδίζει και ΥΠΕΡτοπικά  !
Πολλά από αυτά τα συνεργεία, έχουν εξελιχθεί  σε σύγχρονες επιχειρήσεις. Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Το συνεργείο που πάς και χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» σε ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πούν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν) !

Ένα τέτοιο συνεργείο είναι η BOSCH CAR SERVICE TABAKOS, κυριαρχεί στην περιοχή του μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΕΙ πελάτες και υπερτοπικά από άλλες περιοχές (καθώς η φήμη του και η αξιοπιστία του εξαπλώνεται). Άλλωστε ο εκσυγχρονισμός των σύγχρονων οδικών αξόνων (ακόμα και στην «υδροκέφαλη» πρωτεύουσα) εξυπηρετεί, ώστε να μην υπάρχουν, πλέον, οι παλιές δυσκολίες μετακίνησης. Κατά συνέπεια δεν έχει σημασία «που είναι» το συνεργείο μα «ποιο είναι» (και τι έχει ακούσει ή διαβάσει γι αυτό ο υποψήφιος πελάτης).


Που και γιατί  ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό
Οι βασικές αρχές  της BOSCH CAR SERVICE TABAKOS εστιάζουν στην υψηλή τεχνοκρατική εξειδίκευση για την επισκευή οχημάτων και στοχεύουν σε υψηλό σκόρ απόλυτης ικανοποίησης των πελατών που την επιλέγουν για τις ποιοτικές της υπηρεσίες.

Το συνεργείο BOSCH CAR SERVICE TABAKOS ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό γιατί προσφέρει :
•  αξιοπιστία και εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά
•  αφοσίωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών
•  υποδειγματική τεχνική εξυπηρέτηση
•  διαφάνεια στην κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών.

Δίπλα στον πελάτη τους και στις ιδιαίτερες περιόδους!
OPEN and Value Service as usual!


BOSCH CAR SERVICE TABAKOS
Καλέστε:  2296022708
Ακολουθήστε: 
www.facebook.com/boschservicetabakos/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός