Τι πέτυχε η Meganol στη φετινή Automechanika!

3008 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε επικοινωνία μας με την εταιρεία, μάθαμε πως στέφθηκε με επιτυχία η παρουσία της Meganol Lubricants & Chemicals στην Διεθνή έκθεση AUTOMECHANIKA DUBAI 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Dubai.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αναγνωρισμένα προιόντα τους (λιπαντικά  MEGANOL), αλλά και νέα προϊόντα τους για τη φροντίδα του αυτοκινήτου. Λίγα Λόγια για την έκθεση Η Automechanika αποτελεί θεσμό στις εκθέσεις προϊόντων αυτοκίνησης διεθνώς.

Η Automechanika Dubai, είναι η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση ανταλλακτικών αυτοκινήτων στη Μέση Ανατολή, λειτουργεί ως ο κεντρικός εμπορικός κρίκος για αγορές που είναι δύσκολο να συνδεθούν με την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, την Αφρική, την Ασία και άλλες χώρες.

Φέτος πάνω από 1.880 εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους, και χιλιάδες ήταν αυτοί που επισκέφτηκαν τους χώρους της έκθεσης για ενημερωθούν και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες. Αισθητή ήταν η παρουσία των ελληνικών εταιρειών στην έκθεση, που ξεχώρισαν με τα ποιοτικά τους προϊόντα. Πολλοί ήταν αυτοί που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους  για τα ελληνικά προϊόντα αυτοκίνησης που είναι ιδιαιτέρως ελκυστικά στην αγορά της Μέσης Ανατολής.

Το  Περίπτερο της Meganol Lubricants επισκέφτηκαν εκατοντάδες επισκέπτες από διάφορες χώρες της μέσης ανατολής αλλά και άλλων περιοχών. Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη της εταιρείας, το ενδιαφέρον για τα λιπαντικά και χημικά  προϊόντα  της,  υπήρξε έντονο και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν υγιείς και ωφέλιμες συνεργασίες της εταιρείας με εμπόρους της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ