Το καλό δεν χρειάζεται να είναι ακριβό!

1112 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/4/2020

Peugeot Αρβανίτη. Η γνωστή στον κλάδο της συντήρησης αυτοκινήτου, επιχείρηση, έχει υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία. Εξυπηρετεί κατόχους αυτοκινήτων όλων των κατασκευαστών (παρότι το background της την κατατάσσει και στους Top Peugeot Specialists)!

 

Στην Peugeot Αρβανίτη, ο πελάτης, βρίσκει υπηρεσίες Συνεργείου και Φανοποιείου-Βαφείου, σύγχρονο εξοπλισμό, σε σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις (με εύκολο parking). Οι ανταγωνιστικές τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία τους, επιβεβαιώνουν το «μότο» της επιχείρησης που λέει πως  το καλό service δεν χρειάζεται να είναι ακριβό !

Έτσι, στο συνεργείο ή στο φανοποιείο τους,, βρίσκεις ομάδα που στοχεύει το goal δηλαδή την απόλυτη Ικανοποίηση του πελάτη. Σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν υπάρχει (μηχανικό, ηλεκτρικό, φανοβαφής)  Μία μεγάλη ομάδα εξειδικευμένου & πολύπειρου προσωπικού stand by !     Καλέστε :  210 6140020 /  210 6140021    

Μία ομάδα με επαγγελματίες τεχνικούς που:

- έχουν αντιμετωπίσει επιτυχώς, 100ντάδες περιστατικά αποκατάστασης-συντήρησης
- εκπαιδεύονται και αξιολογούνται διαρκώς,
- έχουν στη διάθεσή τους τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα,
   ειδικό εξοπλισμό, γνήσια και after market ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές  
   προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του Κατασκευαστή για κάθε ανάγκη (και τσέπη),
- βρίσκεται on-line με τις τελευταίες τεχνικές πληροφορίες που απαιτούνται ώστε τόσο
  για προβλεπόμενο Service, όσο και για service επισκευής, να μπορούν να ανταποκριθούν
  παρέχοντας την καλύτερη και οικονομικότερη, για τον πελάτη, λύση.

Άμεσος στόχος τους η σωστή διάγνωση του προβλήματος. Στη συνέχεια, με καθαρά και όχι «ξύλινα-τεχνικά» λόγια, καλή επικοινωνία-συννενόηση του τεχνικού σύμβουλου με τον πελάτη. Τέλος, γρήγορη και αξιόπιστη αποκατάσταση (πάντα με διαφάνεια στις χρεώσεις και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές). Παρέχουν αυτό που εμείς ονομάζουμε υπηρεσίες 4 αστέρων !

Γι αυτό και όπως λένε τα 2 αδέλφια (Κώστας και Δημήτρης Αρβανίτης) με την κοινή 35-ετή επαγγελματική πορεία, η «δουλειά μας μιλάει για εμάς» και οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας ! Στόμα με στόμα !    Καλέστε :  210 6140020 /  210 6140021    

Υπηρεσίες ευκολίας !

Δωρεάν έλεγχοι, αυτοκίνητα αντικατάστασης και άλλες υπηρεσίες ευκολίας θεωρούνται «αυτονόητο» για την Peugeot Αρβανίτη. Σημαντικό να γνωρίζετε πως αναλαμβάνουν να σας γλιτώνουν πέρα από χρήματα και χρόνο. Αναλαμβάνουν «χαρτιά & διαδικασίες» (με ΚΤΕΟ, Ασφαλιστικές κλπ) για ότι σας απασχολεί (π.χ. μετά από κάποιο τρακάρισμα, πραγματογνωμοσύνες, ασφαλιστικές, διαδικασίες αποζημίωσης). -

2 λόγια για την Αφοι Αρβανίτη

Η ίδρυση της εταιρείας, χρονολογείται από το 1985 (35 χρόνια).Τότε στο Μαρούσι σε ένα χώρο 150 τ.μ. ξεκίνησε την λειτουργία του το συνεργείο αυτοκινήτων. Η εξέλιξη της εταιρείας ανοδική σταθερά, οδήγησε τους επιχειρηματίες-τεχνικούς, το 1995 να μεταφέρουν και επεκτείνουν την έδρα τους στην Πεύκη σε κτίριο 1.000 τ.μ.!

Από το 2006 έως και το 2013 εντάχθηκαν στο δίκτυο των επίσημων επισκευαστών Peugeot.
Σήμερα, εξυπηρετεί κατόχους αυτοκινήτων όλων των κατασκευαστών (παρότι το background της την κατατάσσει και στους Top Peugeot Specialists) !

Καλέστε :  210 6140020 /  210 6140021
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός