ILEP – CryoTech, Τοp Expert στον κλιματισμό!

ILEP – CryoTech, Τοp Expert στον κλιματισμό!

6661 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ILEP- CryoTech κοντά σας εδώ και 34 χρόνια αναλαμβάνει όλων των ειδών τις εργασίες που αφορούν το κλιματιστικό ή ψυκτικό μηχάνημα του οχήματός σας

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ ELECTRO AUTOMOTO
ΣΑΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - SAOULIS SERVICE

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και το air condition του αυτοκινήτου έχει την τιμητική του, μιας και όλοι θέλουμε να οδηγούμε μέσα σε μια δροσερή και ευχάριστη καμπίνα και όχι σε έναν κινητό φούρνο. Τι πρέπει να προσέχουμε λοιπόν για να μην βρεθούμε σε αυτήν την δυσάρεστη θέση;

Η πολύ σημαντική ετήσια συντήρηση

Κοινοποίησέ το »


Όπως όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου σας έτσι και το κλιματιστικό χρειάζεται την σωστή και τακτική του συντήρηση ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν διαφαίνεται κάποιο πρόβλημα. Η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση και ειδικότερα πριν από την αρχή του καλοκαιριού έτσι ώστε να αποφευχθεί η περίπτωση να χαλάσει το κλιματιστικό σας κατά την περίοδο που το χρησιμοποιείτε συχνότερα. Έτσι θα εντοπιστούν εγκαίρως τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματος, οι οποίες θα διορθωθούν πριν φθαρούν σημαντικά τα επιμέρους κομμάτια του κλιματιστικού, προλαμβάνοντας ένα ακριβότερο κοστολόγιο για την συνολική επισκευή του κλιματιστικού.

Οι ειδικοί στην επισκευή και συντήρηση συστημάτων κλιματισμού

Η  ILEP- CryoTech από το 1988 αναλαμβάνει όλων των ειδών τις εργασίες που αφορούν τον κλιματισμό οχημάτων. Η εταιρία έχει αναπτύξει και διατηρεί συνεργασίες με τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής κλιματιστικών αυτοκινήτων, εισάγοντας τα συστήματα και τα ανταλλακτικά τους. Όλη η τεχνογνωσία και οι σύγχρονες μέθοδοι που αποκτούνται από αυτές τις συνεργασίες εφαρμόζονται και στην Ελλάδα,  δίνοντας την δυνατότητα στην εταιρία, να παρέχει υπηρεσίες με υψηλότατη ποιότητα και εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον έχει επενδύσει σε σύγχρονα μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό, με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές κάθετες μονάδες για την επισκευή και συντήρηση κλιματιστικών οχημάτων στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην ILEP- CryoTech ειδικεύονται στην συντήρηση, επισκευή και τοποθέτηση κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων για κάθε τύπου οχήματος:

 • ΙΧ εργοστασιακών και aftermarket

 • Φορτηγών

 • Οχημάτων μεταφοράς προσωπικού, μίνι βαν και πούλμαν

 • Μηχανημάτων έργου στο χώρο του πελάτη

 • Ψυκτικών μηχανημάτων συντήρησης

 • Ψυκτικών μηχανημάτων κατάψυξης


Οι τεχνικοί της  ILEP- CryoTech έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες, όσον αφορά τα συστήματα κλιματισμού, από τον σχεδιασμό και την κατασκευή μέχρι την συναρμολόγηση και την τοποθέτηση

-Ακολουθούν πιστοποιημένες διαδικασίες (ISO 9001:2015) για την αξιόπιστη συντήρηση κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων και διατηρούν ιστορικό των εργασιών επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη πρόληψη και αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.

-Εξασφαλίζουν τη σωστή πλήρωση με ψυκτικό μέσο (ΦΡΕΟΝ R134a και HFO1234yf για τα οχήματα νέας γενιάς) που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του κλιματισμού. Ελλιπής ποσότητα οδηγεί σε χαμηλή απόδοση, αυξημένη κατανάλωση και πλημμελή λίπανση καθώς το λιπαντικό αναμειγνύεται με το ψυκτικό μέσο. Όταν ο συμπιεστής δεν λιπαίνεται σωστά υπόκειται σε αυξημένη φθορά που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στην αντικατάστασή του που είναι ακριβή. Στο σέρβις προστίθεται η κατάλληλη ποσότητα φρέον και λιπαντικού που είναι απαραίτητη για το σύστημα.

-Αξιολογούν τη συνολική κατάσταση της ακεραιότητας του συστήματος, μετρώντας την ποσότητα του ψυκτικού μέσου και ελέγχοντας την ποιότητα και κατάσταση του ψυκτέλαιου.

-Ελέγχουν το φίλτρο γύρης για καθαρότητα. Είναι σημαντικό να γίνεται τακτή αλλαγή του επειδή σκόνη, βλαβερά μικρόβια, βακτηρίδια και μύκητες συσσωρεύονται σε αυτό κατά τη λειτουργία του κλιματισμού και όταν κορεστεί τα εισπνέουν οι επιβάτες. Το κλιματιστικό χάνει την απόδοσή του όταν τα φίλτρα μπλοκάρονται από τη σκόνη αφού ο αέρας δεν μπορεί να διέλθει από τον εξατμιστή. Ακόμη η μειωμένη ροή αέρα μπορεί να οδηγήσει σε φθορά του ανεμιστήρα από υπερθέρμανση.

-Αναβαθμίζουν την απόδοση φροντίζοντας για τον καθαρισμό των εναλλακτών θερμότητας (συμπυκνωτή) με αποτέλεσμα τη βελτίωση των πιέσεων λειτουργίας του κλιματιστικού με άμεσο αντίκτυπο στην οικονομική και αποδοτική λειτουργία του κλιματιστικού. Ελέγχουν την κατάσταση του φίλτρου αφυγραντή για κορεσμό ή απόφραξη που οδηγούν σε καταστροφή του συμπιεστή και της εκτονωτικής βαλβίδας.

-Προλαμβάνουν αστοχίες και διαρροές πραγματοποιώντας οπτικό έλεγχο της κατάστασης και θέσης των σωληνώσεων προστατεύοντας τις σωλήνες από την επιφανειακή τριβή με σταθερά μέρη του οχήματος. Έτσι επιτυγχάνεται πρωτίστως οικονομία αφού αποφεύγονται αντικαταστάσεις μερών αλλά και προστασία του περιβάλλοντος αφού το ψυκτικό μέσο είναι υπεύθυνο για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Πλήρης γκάμα ανταλλακτικών

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζεται και τμήμα ανταλλακτικών, το οποίο διαθέτει  μεγάλη γκάμα προϊόντων, ώστε να καλύπτονται ανάγκες για όλες τις εφαρμογές κλιματισμού και ψύξης μεταφορών εργοστασιακού (Ο.Ε.) ή aftermarket σε συντήρηση, επισκευή, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Μάλιστα, είναι η μοναδική εταιρεία που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ζήτηση ανταλλακτικών και μερών κλιματιστικού. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κλιματιστικών αυτοκινήτων, μερών κλιματιστικών και εμπορίας ανταλλακτικών του κόσμου.

Δίκτυο συνεργατών

Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη η  ILEP- CryoTech  προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της στο πυκνό δίκτυο συνεργατών της που εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα. Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε τις επωνυμίες και τα τηλέφωνα επικοινωνίας του κοντινότερου συνεργάτη της ΗΛΕΠ.

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

 • ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

  ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

  Το συνεργείο ΚΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με την εμπειρία των 35 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου και την επισκευή-συντήρηση του είναι το πλέον κατάλληλο για να απευθυνθείτε. Εξειδικεύονται στα αυτοκίνητα TOYOTA  και DAIHATSU και επιπλέον αναλαμβάνουν το εγγυημένο service του air condition.
   2109958930 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών