Renault Club

    2678 Επισκέψεις στο άρθρο

    Στις μέρες μας το εξειδικευμένα, «συνοικιακά» συνεργεία, έχουν μετατραπεί σε σύγχρονες επιχειρήσεις. Φροντίζουν να επενδύουν σε γνώση και εξοπλισμό αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα κάθε πελάτη με 100% επαγγελματισμό, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο ολοένα και περισσότερα μερίδια προτίμησης!

    Όχι τυχαία, αφού προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο και όχι μόνο ένα service(είτε αυτές περιλαμβάνουν εργασίες φανοποιείας, είτε εγκατάσταση - συντήρηση συστημάτων αεριοκίνησης LPG / CNG κλπ.

    Έτσι με αυτό τον τρόπο τα τοπικά συνεργεία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, από μεγάλες κάθετες μονάδες, ενώ παράλληλα θεωρούνται επιχειρήσεις που –όπως λέμε εμείς στο Auto Τρίτη- παρέχουν υπηρεσίες «4 Αστέρων».


    Ένα τέτοιο συνεργείο είναι και το Renault Club!

    Αν είστε κάτοχος Renault, επισκεφθείτε το εξειδικευμένο συνεργείο «Renault Club»  των Ζανέσης και Χάνος. Εκεί θα βρείτε ένα σύγχρονο συνεργείο Renault, το οποίο δημιουργήθηκε  χάρις στην σκληρή δουλειά και το μεράκι, ενώ ήδη έχει δημιουργήσει πιστούς πελάτες. Στόχος τους πάντοτε είναι να προσφέρουν υπεύθυνη και ολοκληρωμένη εργασία που φυσικά σφραγίζεται με την υπογραφή τους ως top experts (με υψηλή εξειδίκευση για Renault).

    Δεν υπάρχουν «μυστικά επιτυχίας». Υπάρχει προσήλωση και επαγγελματισμός, στοιχεία  τα οποία φέρνουν ως αποτέλεσμα, άριστη εξυπηρέτηση και εγγυημένο αποτέλεσμα. Το τελευταίο επιτυγχάνεται με την μακροχρόνια εμπειρία, που διαθέτει το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό και  φυσικά χάρις στον εξειδικευμένο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, που διαθέτουν στις εγκαταστάσεις τους.

    Ποιοτικό service άλλα και υψηλού επιπέδου εγκατάσταση και συντήρηση LPG συστημάτων.

    Renault Club Ζανέσης Χάνος Best Συνεργεία 2021 Καλύτερα συνεργεία

    H Renault Club στα καλύτερα συνεργεία για τον μήνα Απρίλιο στην έρευνα Best Συνεργεία αυτοκινήτου 2021.

    Έχοντας όλα τα παραπάνω έχουν την δυνατότητα να επισκευάσουν και να συντηρήσουν Ι.Χ. όλων των τύπων καυσίμου ( βενζίνη,diesel και lpg-υγραερίου). Αναλυτικότερα προσφέρουν τις εξής υπηρεσίες:

    • Διάγνωση με Υπερσύγχρονο Σύστημα Ηλεκτρονικού Ελέγχου
    • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
    • Service
    •  Γνήσια Ανταλλακτικά
    • Λιπαντικά ELF
    • Φρένα
    • Εξατμίσεις
    • Φρενόμετρο
    • Αμορτισερόμετρο
    • Ηλεκτρονικό Σύστημα Ευθυγράμμισης
    • Δωρεάν Έλεγχο και Τοποθέτηση Αμορτισέρ
    • Έλεγχο και συντήρηση Κλιματιστικού A/C

     Όσον αφορά τις μετατροπές Lpg (υγραέριο στο αυτοκίνητο)  μπορούν να προσφέρουν  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έχοντας επίσημη εκπαίδευση και πιστοποίηση τεχνικών και χώρου. Η μετατροπή γίνεται με ασφάλεια  στο χώρο του συνεργείου από τους έμπειρους τεχνικούς, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Φυσικά πέρα από την εγκατάσταση θα αναλάβουν και την συντήρηση του συστήματος ώστε να είναι πάντα λειτουργικό, ασφαλές και να εξασφαλίζει τεράστια εξοικονόμηση στην κατανάλωση σας.

    RENAULT CLUB ΖΑΝΕΣΗΣ Ε. - ΧΑΝΟΣ Α. Ο.Ε. - ΔΕΡΜΙΔΕΣΙΟΥ 205, ΠΕΡΙΣΣΟΣ

    Kοινοποίησε το »

    AUTOVISION SAKAR
    ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ