Υπερλιπαντικό που προστατεύει και αυξάνει επιδόσεις!

1377 Επισκέψεις στο άρθρο

To MOTORKOTE είναι υπερλιπαντικό-αντιτριβικό που χάρη στην λιπαντική επικάλυψη σε μέταλλα καταφέρνει να μειώνει σημαντικά τις τριβές της υπερθέρμανσης και της φθοράς του κινητήρα. Χρησιμοποιείται σε τετράχρονους και δίχρονους κινητήρες, σε σασμάν-γραναζοκιβώτια, υδραυλικά συστήματα, διαφορικά.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΣ Ι. ΠΑΥΛΟΣ - BOSCH CAR SERVICE
ΣΑΜΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του λιπαντικού για την προστασία του κινητήρα ενός αυτοκινήτου. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται ένα λιπαντικό για να λειτουργήσει είναι αντίξοες, γι' αυτό για τη βελτίωση των ιδιοτήτων και της ποιότητας του, υπάρχουν κάποιες χημικές βελτιωτικές, γνωστές σαν πρόσθετα.

Ένα τέτοιο πρόσθετο υπερλιπαντικό είναι το Motorkote, το οποίο δημιουργεί μια υπέρ λιπαντική επικάλυψη στα μέταλλα με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση των τριβών, της υπερθέρμανσης και της φθοράς του κινητήρα. Πέρα από την προστασία, παρέχει και αύξηση των επιδόσεως ενός κινητήρα, αφού με την χρήση του αυξάνεται η ιπποδύναμη κατά 10% στον πρώτο μήνα χρήσης κσι η οικονομία στα καύσιμα από 5% έως 15%. Αξιοσημείωτη είναι και η μείωση στην φθορά του κινητήρα που το χρησιμοποιεί και μάλιστα χωρίς να μεταβάλλει το ιξώδες του λιπαντικού γιατί δεν αναμιγνύεται με αυτό.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του είναι ο τρόπος κατασκευής του, αφού έχει 53% περισσότερα δραστικά συστατικά σε σύγκριση με λιγότερα από 15% που έχουν τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Δεν περιέχει τεφλόν, σιλικόνη, γραφίτη, μολυβένιο η οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές χημικό. Επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι ότι δεν απαιτεί θερμότητα για να γίνει ενεργό, γεγονός που το καθιστά το μοναδικό πρόσθετο το οποίο παρέχει προστασία σε συνθήκες εκκινήσεως με ζεστό και με κρύο κινητήρα και φυσικά δεν επηρεάζει τις εγγυήσεις των κατασκευαστών.

Η χρήση του αυξάνει την ζωή του λιπαντικού κατά 50%, ενώ είναι πλήρως συμβατό με όλους τους τύπους λιπαντικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τετράχρονους και δίχρονους κινητήρες, σε σασμάν - γραναζοκιβώτια, υδραυλικά συστήματα, διαφορικά. 

Θα το βρείτε στην Ελλάδα από τη Trade Wind

Η εταιρεία Trade Wind  ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και μια μοναδική ποικιλία προϊόντων, για την κάλυψη όλων των αναγκών. Ήδη από το 2006 όμως, η Trade Wind έχει υιοθετήσει και τις νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας ένα από τα πιο ενημερωμένα και αξιόπιστα e-shop της αγοράς. Στο trade-wind.gr λοιπόν, μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα λιπαντικών και χημικών για την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τα best sellers των καταναλωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών