Υψηλής ποιότητας ηλεκτρονική διάγνωση & επισκευή!

1296 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2020

Είναι εξειδικευμένος επισκευαστής για τις δημοφιλείς μάρκες του VW Group (Audi, Volkswage, SEAT, Skoda). Το υψηλό τεχνικό know how του προσωπικού του καλύπτει με ποιοτικές υπηρεσίες συντήρησης και αυτοκίνητα όλων των άλλων μαρκών. "Καφρίτσας Ηλίας Service".

 
Τα τελευταία «πέτρινα χρόνια» (με τις διάφορες κρίσεις που μας έχουν βρει) έχουμε βιώσει ανατροπές μα και διαφορετικές καταναλωτικές «συνήθειες» και συμπεριφορές. Μία από αυτές και η επιλογή συνεργείου.
Όλοι γνωρίζουμε πως τα πρώτα χρόνια ο κάτοχος οποιασδήποτε μάρκας, συνήθως (καθώς υπάρχουν και εξαιρέσεις), ακολουθεί τους κανόνες καλής συντήρησης του κατασκευαστή και το πηγαίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της μάρκας. Όλα αυτά αλλάζουν (τα τελευταία χρόνια πιο «έντονα») μόλις λήξει η εγγύηση. Μεγάλο μέρος του κοινού πηγαίνει σε ανεξάρτητο συνεργείο, με εξειδίκευση στην μάρκα του, ψάχνοντας την ίδια ποιότητα υπηρεσιών (που είχε) σε καλύτερη τιμή.

Τι ψάχνει & τι αποφεύγει το κοινό!
Με βάση πρόσφατη έρευνα, το 58%  θέλει να είναι σίγουρο πως το τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο του θα αντιμετωπιστεί από κατάλληλα καταρτισμένους τεχνικούς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ και κάθε μοντέλο της !

26% θέλει το συνεργείο του να  μην «φορτώνει» με περιττές ή extra εργασίες (δηλαδή κόστη). Να κάνει ότι χρειάζεται. Ότι «αντέχει», όταν έρθει η ώρα του.

10% να αντιμετωπίζεται ως καλός πελάτης . Να βρίσκει δηλαδή φιλική εξυπηρέτηση (οι ευκολίες π.χ. αυτοκίνητο αντικατάστασης, το ραντεβού στην ώρα του και ίσως πάνω από όλα το καλοσώρισμα –το χαμόγελο – τα απλά λόγια και όχι η «ξύλινη τεχνική γλώσσα» ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ). Φυσικά μην ξεχνάμε κάτι βασικό. Το ανέφεραν άλλωστε. Και η τιμή !

6% (μόνο) αποφασίζει με βασικό κριτήριο την τιμή και μόνο. Δεν τους νοιάζουν εμπειρίες, τυπικότητες, «κλίμα» κλπ.

Αν και εσείς ανήκετε στο μεγάλο μέρος του κοινού (που θέλει όσα περιγράψαμε πιο πάνω) στο συνεργείο «Καφρίτσας Ηλίας» θα βρείτε εγγυημένο service, με άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Είναι εξειδικευμένος επισκευαστής αυτοκινήτων του VW Group (Audi, Volkswage, SEAT, Skoda), ωστόσο προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης και σε αυτοκίνητα ανεξαρτήτως μάρκας.   Καλέστε2102755658
 
Αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Έχει επενδύσει σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, που αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας στην ηλεκτρονική διάγνωση και επισκευή.
 
Παράλληλα, το εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας. Οι μηχανικοί του συνεργείου θα φροντίσουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη σας σε: Service, Επισκευή ή Συντήρηση του οχήματός σας, με τη χρήση ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Πολλές προσφορές για να διαλέξετε          Καλέστε:  2102755658

Στο συνεργείο «Καφρίτσας Ηλίας» μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από πολλές προσφορές. Δείτε ενδεικτικά μερικές:
 
  • Λιπαντικό service απο 45€
  • Γενικό Service από 100€
  • Αλλαγή σετ συμπλέκτη από 220€
  • Αλλαγή αμορτισέρ από 210€
  • Αλλαγή τακακιών εμπρός φρένων από 30€.
Φυσικά οι τιμές είναι ανάλογες του αυτοκινήτου και περιλαμβάνουν την εργασία, τα ανταλλακτικά και το ΦΠΑ.
 
Μάλιστα, με καθε service κάνει και έλεγχο 50 σημείων καθώς επίσης και έλεγχο κλιματισμού – A/C.
 
Έλεγχος μεταχειρισμένου
 
Στην «Καφρίτσας Ηλίας» μπορείτε να ελέγξετε και το μελλοντικό σας αυτοκίνητο! Ο έλεγχος αφορά όλα τα μέρη φανοποιίας καθώς και την ηλεκτρική κατάσταση του οχήματος.
 
ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΗΛΙΑΣ
Καλέστε:  2102755658
Δείτε με 1 κλικ: https://www.kafritsas.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός