Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  23/3/2004
Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/3/2004
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένο Renault Clio 1,2 5d του 2001
To Renault Clio συνδυάζει καλές επιδόσεις, ικανοποιητικούς χώρους, πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με χαμηλό συντελεστή βλαβών.
Το μικρό Γαλλικό αυτοκίνητο έχει "αγαπηθεί" ιδιαίτερα και ως μεταχειρισμένο καθώς την τελευταία τριετία επιδεικνύει μια πολύ καλή εμπορική πορεία στη χώρα μας.
Το Renault Clio αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να προβεί στην αγορά ενός μικρού μεταχειρισμένου οχήματος αφού συνδυάζει προβλέψιμη οδική συμπεριφορά, καλούς χώρους και υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας. Στο εσωτερικό, τα υλικά του ταμπλό είναι πολύ καλής ποιότητας. Οι χώροι επαρκούν για την άνετη μεταφορά 4 επιβατών, ενώ ο αποθηκευτικός όγκος ανέρχεται στα 255 λίτρα. Στο δρόμο, η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης συμβάλλει τα μέγιστα στην άνεση των επιβατών χωρίς ωστόσο να επηρεάζει στο ελάχιστο την κατευθυντικότητα του μοντέλου. Ο 16βάλβιδος κινητήρας των 1,2 λίτρων διακρίνεται για την καλή ευστροφία του και την πολιτισμένη λειτουργία του σε όλο το φάσμα των στροφών.

Το πέρασμα του χρόνου
Πριν από την αγορά ενός Renault Clio του 2001 καλό θα ήταν να προσέξετε δυο-τρία μικρά προβλήματα τα οποία παρουσιάζει το μικρό Γαλλικό όχημα. Τσεκάρετε κατ' αρχήν τον ηλεκτρικό μηχανισμό του παραθύρου καθώς έχει παρατηρηθεί πως με την πάροδο του χρόνου "κολλάει" και δυσχεραίνει την άνοδο και την κάθοδο του τζαμιού. Διεξοδικός έλεγχος επίσης πρέπει να πραγματοποιηθεί και στα μπουζοκαλώδια για πιθανές φθορές. Τέλος στην 3θυρη έκδοση έχει αναφερθεί δυσλειτουργία στους προεντατήρες ζωνών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συχνότερα προβλήματα
• Πρόβλημα στον ηλεκτρικό μηχανισμό που ανεβοκατεβάζει το παράθυρο.
• Φθορές στα μπουζοκαλώδια .
• Δυσλειτουργία προεντατήρα ζωνών ασφαλείας.

Αξίζει να το αγοράσω;
To Renault Clio αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις, καθώς με μικρό χρηματικό κόστος μπορεί να αποκτήσει κάποιος ένα αξιόλογο προϊόν που συνδυάζει καλές επιδόσεις, ικανοποιητικούς χώρους, πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με χαμηλό συντελεστή βλαβών.