• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  15/6/2004
Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/6/2004
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένη Alfa Romeo 147 1,6 του 2001
Σπορτίφ Ιταλίδα!
Η 147 είναι ένα αυτοκίνητο που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον οδηγό του από την πολύ καλή και συγχρόνως ασφαλή οδική συμπεριφορά της.
Η Alfa Romeo 147 αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις στη μικρομεσαία κατηγορία. Κύρια χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αποτελούν η σπορτίφ οδική συμπεριφορά, οι καλές επιδόσεις, η ελκυστική σχεδίαση και η συνολικά προσιτή τιμή στην αγορά του μεταχειρισμένου.
Η ιταλική εταιρεία Alfa Romeo εκπροσωπείται στη μικρομεσαία κατηγορία αυτοκινήτων με την 147. Το Ιταλικό μοντέλο διακρίνεται για την ελκυστική του σχεδίαση και τον έντονα σπορτίφ χαρακτήρα. Ο εσωτερικός διάκοσμος αποτελείται από καλά υλικά, ενώ προσεγμένη είναι και η συναρμολόγησή τους. Οι διαθέσιμοι χώροι επαρκούν για την άνετη μεταφορά 4 επιβατών, με τον αποθηκευτικό όγκο να ανέρχεται στα 280 λίτρα. Στο δρόμο η σωστή ρύθμιση της ανάρτησης φροντίζει για την υψηλή κατευθυντικότητα του μοντέλου στις στροφές -ακόμα και κοντά στο όριο- χωρίς να μειώνει σε καμία περίπτωση την άνεση των επιβατών. Πολύ καλό είναι και το σύστημα διεύθυνσης το οποίο παρέχει την απαιτούμενη πληροφόρηση στον οδηγό. Το σύστημα πέδησης ικανοποιεί τον οδηγό έπειτα κιόλας από έντονη χρήση. Το 16βάλβιδο μηχανικό σύνολο των 1,6 λίτρων διακρίνεται για την πολιτισμένη λειτουργία του σε όλο το φάσμα των στροφών, ενώ αποδίδει 104 πραγματικούς ίππους (105 εργοστασιακούς) και είναι σε θέση να κινήσει σε γοργούς ρυθμούς το 1.227 κιλών αμάξωμα.

To πέρασμα του χρόνου
Η Alfa Romeo 147 εμφανίζει ορισμένες φορές κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετά ιταλικά αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα,η 147 εμφανίζει μικροεμπλοκές όσον αφορά τη λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων, ενώ σε μοντέλα μέχρι το 2002 συχνές είναι οι πολύ γρήγορες φθορές στα τακάκια των φρένων.

Συχνότερα προβλήματα
• Τριγμοί στις πόρτες
• Πρόωρη φθορά στα τακάκια των φρένων
• Πρόβλημα στα ηλεκτρικά (κυρίως των φωτιστικών σωμάτων)

Αξίζει να το αγοράσω;
Η 147 είναι ένα αυτοκίνητο που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον οδηγό του από την πολύ καλή και συγχρόνως ασφαλή οδική συμπεριφορά της. Στα προτερήματά της συγκαταλέγεται και ο πολύ καλός εξοπλισμός άνεσης και ασφαλείας με τον οποίο διατίθεται.