• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  2/8/2005
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/8/2005
TEST
Opel Astra GTC 1,6
Διττή προσωπικότητα
Mε το Astra GTC η Opel διευρύνει την γκάμα του επιτυχημένου μοντέλου της, απευθυνόμενη στο κοινό το οποίο αναζητεί πιο έντονα δυναμικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το 5θυρο.
Το Astra GTC δεν αποτελεί απλά την 3θυρη έκδοση του μικρομεσαίου Opel, καθώς θυμίζει περισσότερο κουπέ αυτοκίνητο, στοιχείο που το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό.
Mε το Astra GTC η Opel διευρύνει την γκάμα του επιτυχημένου μοντέλου της, απευθυνόμενη στο κοινό το οποίο αναζητεί πιο έντονα δυναμικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το 5θυρο. Οι διαφορές στο αμάξωμα μεταξύ των δύο εκδόσεων είναι αρκετές όπως στις διαστάσεις.Από το πλάι η έντονη κλίση του παρμπρίζ και τα τριγωνικά σχεδόν πίσω παράθυρα σε συνδυασμό με τους τονισμένους "ώμους" του αμαξώματος, το στενό πίσω παρμπρίζ και τον μικρό όγκο που σχηματίζει η πόρτα του χώρου αποσκευών κάνουν το αυτοκίνητο να μοιάζει με κουπέ. Μικρές αλλαγές υπάρχουν και στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος όπως είναι στη μάσκα και τον προφυλακτήρα με την πιο “επιθετική” σχεδίαση.
Μας άρεσε
Σχεδίαση, ποιότητα, οδική συμπεριφορά, το προαιρετικό IDS Plus, τα εμπρός καθίσματα που δεν χάνουν τη ρύθμισή τους όταν αναδιπλωθούν.
Δε μας άρεσε
Η άνεση από τα καθίσματα και την ανάρτηση, οι ρυθμίσεις μέσω της οθόνης πολλαπλών ενδείξεων αποσπούν την προσοχή του οδηγού.

 
  Opel Astra GTC 1,6
Στο δρόμο
Eσωτερικό
Kινητήρας