" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  20/12/2005
Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/12/2005
Test mtx
Ford Fiesta 1,4 5d
Νεανικοποίηση!
Στα φωτιστικά σώματα και στον προφυλακτήρα επικεντρώνονται οι αλλαγές στο εμπρόσθιο τμήμσ.
Η ανανεωμένη γενιά του Ford Fiesta παρουσιάζει ένα πιο νεανικό ύφος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, συνδυάζοντάς το παράλληλα με αναβαθμισμένα εσωτερικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά και με τη γνωστή πολύ καλή οδική συμπεριφορά του μοντέλου.
Αρτι αφιχθέν στην ελληνική αγορά, το ανανεωμένο Fiesta της Ford έρχεται να προσφέρει μια πιο νεανική εξωτερική εμφάνιση και ένα καλύτερης ποιότητας εσωτερικό σε σχέση με το προηγούμενο Fiesta. Το εμφανισιακό αποτέλεσμα ικανοποιεί περισσότερο στο εσωτερικό του οχήματος, με τη διχρωμία στο ταμπλό, το νέο πίνακα οργάνων και το μαλακό πλαστικό του ταμπλό, και λιγότερο εξωτερικά, όπου τα νέα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα διαθέτουν μια μάλλον αμφιλεγόμενη αισθητική. Κατά τα άλλα, το ανανεωμένο Fiesta έχει διατηρήσει τους εσωτερικούς χώρους, την οδική συμπεριφορά, τους κινητήρες και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη του προηγούμενου μοντέλου, συνδυάζοντάς τα με κατά τι πιο αυξημένες τιμές (+200 - 300 ευρώ ανά έκδοση).

Επιτέλους!
φωτό 1
φωτό 2
Η ανανεωμένη γενιά του Fiesta διαθέτει footrest (φωτό 1) και χειρολαβή συνοδηγού (φωτό 2), στοιχεία που έλειπαν από το προηγούμενο μοντέλο.

 
 Ford Fiesta 1,4 5d
Εξωτερικές αλλαγές
Εσωτερικές αλλαγές
Χώροι