• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  23/5/2006
Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/5/2006
Test mtx
Ανανεωμένο Ford Fusion 1,6
Στα χνάρια του Fiesta
Σταθερή παρέμεινε η ασφαλής οδική συμπεριφορά του μοντέλου
Όπως συνέβη με την ανανέωση του Fiesta, έτσι και το "ομόσταυλο" Fusion αναβάθμισε πρωτίστως την ποιοτική του εικόνα και κατ' επέκταση τα πολεμοφόδιά του για το μέλλον.
Το Fusion, αν και βασίζεται στο έτερο μικρό της Ford, στο Fiesta, έχει το ρόλο ενός πιο ευρύχωρου και πιο πρακτικού αυτοκινήτου. Η ανανέωση του Fiesta -προ μερικών μηνών- εστίασε περισσότερο στο εσωτερικό του, αναβαθμίζοντας την ποιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι εξωτερικές αλλαγές (στα φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες κ.λ.π.) δεν πριμοδοτούν τη μετέπειτα πορεία του. Η ανανέωση του Fusion είναι περισσότερο σημαντική όσον αφορά στο εσωτερικό, όπου τα μαλακά υλικά και η σχεδίαση εκτιμώνται ιδιαίτερα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ωστόσο, στο εξωτερικό του αμαξώματος, η εικόνα, αν και ελαφρώς πιο σύγχρονη, δεν ξεφεύγει από το συντηρητικό προφίλ του προκατόχου Fusion.
Οδηγικά
Αυτό που δεν άλλαξε στο Fusion είναι η πολύ καλή οδηγική αίσθηση και, βέβαια, η ασφαλής οδική συμπεριφορά. Όπως και στο Fiesta, έτσι και στο Fusion -και ιδιαίτερα με τον ελαστικό και δυνατό 1,6 λίτρων κινητήρα- ο οδηγός έχει την ευκαιρία να κινηθεί γρήγορα σε κάθε είδους ασφάλτινη διαδρομή, με ασφάλεια και έχοντας τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή.
Τι άλλαξε στο εσωτερικό
1. Νέα σχεδίαση πίνακα οργάνων
2. Νέα σχεδίαση κεντρικής κονσόλας
3. Νέα καλύτερης ποιότητας υλικά και επενδύσεις
4. Περισσότεροι χώροι για μικροαντικείμενα

Τι άλλαξε εξωτερικά
Νέα φωτιστικά σώματα εμπρός με διάφανο κρύσταλλοΝέα φωτιστικά σώματα πίσωΑνασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσωΝέα μάσκα