Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Test Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  11/7/2006
Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/7/2006
Test mtx
BMW 320 si & Mercedes C-Class 200 Kompressor Αvantgarde
Καλλονές...
Όποια και αν είναι εν τέλει η απόφασή σας ένα είναι σίγουρο! Και τα 2 αυτοκίνητα θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας και με το παραπάνω.
Σαγηνευτικές, προκλητικές και ατίθασες! Εάν μας ζητούσαν να διαλέξουμε, θα θέλαμε τη C-Class για γυναίκα μας και την BMW 320 si για… ερωμένη μας!
Δε χρειάζεται να είσαι και ειδικός, για να γνωρίζεις τις αξίες που πρεσβεύουν ο "κυανόλευκος έλικας" και το "ασημένιο αστέρι". Τόσο η BMW όσο και η Mercedes δε χρειάζονται συστάσεις. Έχουν κερδίσει το στοίχημα με τους καταναλωτές, οι οποίοι τις εμπιστεύονται (δηλαδή τα προϊόντα τους) με κλειστά τα μάτια. Άλλωστε η πολυτέλεια, το πρεστίζ και βέβαια η οδηγική απόλαυση είναι μερικά μόνο από τα συστατικά της επιτυχίας των δυο εταιρειών. Υπάρχει όμως και ένα ακόμα στοιχείο που τις κάνει άμεσα ανταγωνιστικές. Ποιο; Μα φυσικά η τιμή! Όλα τα προϊόντα της BMW και της Mercedes έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση, καθώς έχουν και παραπλήσια τιμή αγοράς. Στην περίπτωσή μας, οι δυο αυτές "ζωηρές" (320 si και C-Class 200 Kompressor με Sport Package) κατασκευές ξεπερνούν τα 40.000 ευρώ. Αν μη τι άλλο, το ποσόν είναι σεβαστό και σίγουρα δεν μπορούν να το διαθέσουν όλοι! Από την άλλη όμως ξέρεις, πως με αυτά τα λεφτά, θα "πάρεις" ένα πολυτελές οικογενειακό όχημα, με άνετους χώρους και ικανοποιητικά γκάζια… Ας δούμε όμως την κόντρα των δυο αυτοκινήτων αναλυτικά.
ΣΥΝ & ΠΛΗΝ
BMW
(+): Σύστημα διεύθυνσης, επιδόσεις, σπορ αίσθηση, ποιότητα κατασκευής
(-): Σχεδιασμός πίσω μέρους, σχετικά σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης
Mercedes
(+): Άνεση, ποιότητα κύλισης, ποιότητα κατασκευής
(-): Μέτρια αίσθηση συστήματος διεύθυνσης, περιορισμένος σπορ χαρακτήρας

 
  BMW 320 si & Mercedes C-Class 200 Kompressor Αvantgarde
Εσωτερικό
Oδική Συμπεριφορά
Κινητήρας - Επιδόσεις
Χώροι
Συμπέρασμα