Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  5/6/2007
Θέματα αγοράς mtx
Έτοιμα για “προσγείωση”
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Διαβάστηκε από 3886 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:5/6/2007
Νέα έκδοση Audi Α6 2,8 quattro
Ένας νέος κινητήρας θα προστεθεί στην γκάμα του Α6 τον Αύγουστο. Πρόκειται για μοτέρ 2,8 λίτρων, που αποδίδει ισχύ 210 ίππων και θα συνδυαστεί με συστήματα μετάδοσης, που μεταφέρουν την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Ουσιαστικά η νέα αυτή έκδοση του A6 θα τοποθετηθεί κάπου στη μέση της γκάμας του.
Ανανεωμένο Honda FR-V
To 6θέσιο πολυμορφικό μοντέλο της Honda δέχθηκε μία διακριτική πινελιά ανανέωσης, με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, οι σχεδιαστές της Honda επενέβησαν στο φωτιστικά σώματα, στη μάσκα αλλά και στη σχεδίαση των επενδύσεων των καθισμάτων. Τέλος, σημαντικό στοιχείο είναι ότι κάτω από το καπό του ανανεωμένου FR-V συναντάμε ένα νέο μηχανικό σύνολο 1,8 λίτρων, με 140 ίππους και 170 Nm ροπής. Η άφιξη του μοντέλου είναι προγραμματισμένη για τον Αύγουστο.
Νέο Kia Cee'd Sport Wagon
H στέισον εκδοχή του μικρομεσαίου Cee'd "συστήνεται" στο ελληνικό κοινό τον Αύγουστο. Το εμπρόσθιο τμήμα του μοντέλου της Kia δε φέρει σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με την 5θυρη έκδοση που γνωρίζουμε ήδη, ωστόσο πίσω τα πράγματα είναι εντελώς διαφοροποιημένα. Εκεί, κυριαρχούν τα πρωτότυπα φωτιστικά σώματα και η ιδιόμορφη κλίση της τελευταίας κολώνας. Το μήκος του είναι 4.470 χλστ., είναι δηλαδή κατά 235 χλστ. μακρύτερο από την 5θυρη έκδοση. Το πλάτος του είναι 1.790 χλστ., ενώ το ύψος του φτάνει στα 1.490 χλστ. Στον τομέα των κινητήρων, η νέα αυτή έκδοση αμαξώματος δε διαθέτει το 1.400άρη των 109 ίππων. Κάτω από το καπό του υπάρχει μόνο ο 1.600άρης των 122 ίππων, με τεχνολογία μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων. Mε τη δεύτερη σειρά καθισμάτων όρθια, ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 534 λίτρων. Αντίθετα, με τα καθίσματα πεσμένα, ο ενιαίος χώρος φόρτωσης αγγίζει τα 1.664 λίτρα.

 
 Oι αφίξεις του καλοκαιριού στην ελληνική αγορά
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
IOYΛIOΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ