• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  6/11/2007
TEST
Dodge Avenger 2,0
Ο εκδικητής
Διαβάστηκε από 15576 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:6/11/2007
O προσανατολισμός του Avenger είναι καθαρά οικογενειακός
Με όνομα προερχόμενο από αμερικάνικη ταινία, το νέο Dodge φιλοδοξεί να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αγορά των μεγάλων αυτοκινήτων. Και σίγουρα τα καταφέρνει…
Μέσα στο παιχνίδι
Αφήνοντας στο περιθώριο οποιαδήποτε σύγκριση με το γερμανικό κατεστημένο της κατηγορίας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, το Avenger δίνει το στίγμα του στην αγορά των μεγάλων αυτοκινήτων, αρχικά μέσω της ιδιαίτερης σχεδίασής του και κατά δεύτερον από το μεγάλο του όγκο. Βασιζόμενο στην πλατφόρμα του Dodge Caliber, το Avenger έχει συνολικό μήκος 4,8 μέτρων, προσφέροντας αρχικά πολύ καλούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές και άνετες μετακινήσεις μέσω των οδηγικών του καταβολών.
Εμφάνιση
Κύριο χαρακτηριστικό του Avenger είναι -αν μη τι άλλο- η σχεδίασή του. Η αμερικάνικη αισθητική, που θέλει το αυτοκίνητο να εκδηλώνει τον όγκο του μέσω της σχεδίασης, είναι έκδηλη σε όλες τις πλευρές του Avenger. Οι ευμεγέθεις και τετραγωνισμένοι προφυλακτήρες που παραπέμπουν σε SUV, τα μεγάλα φωτιστικά σώματα με τη δυναμική μάσκα, το ανασηκωμένο πίσω μέρος και οι χαρακτηριστικοί ώμοι που σχηματίζονται στα πίσω φτερά αρκούν να διαφοροποιήσουν το Avenger από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας.
Και πού ποντάρει;
Εκτός λοιπόν από τη σχεδίασή του, το Avenger ποντάρει σημαντικά και στη χαμηλή για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμή του. Έτσι, με 29.900 ευρώ, που κοστίζει η δίλιτρη βασική έκδοση SE, αποκτάτε ένα ξεχωριστό και άνετο -τόσο μέσω των χώρων, όσο και οδηγικά- αυτοκίνητο.

 
 Dodge Avenger 2,0
Εσωτερικό
Χώροι
Οδική συμπεριφορά
Κινητήρας - Επιδόσεις